Danas se sjećamo Prijedora i 1992. godine, danas je dan kada na rukama nosimo bijele trake

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa Žuči

Onaj koji je učestvovao aktivno u političkoj i vojnoj pripremi genocida u Bosni, a posebno u Srebrenici, s genocidnim radnjama i dalje nastavlja! Ova incijativa o promjeni imena grada Srebrenice vodi na pitanje, trenutno bez odgovora, da li je i dobar dio naroda genocidan?

Nadimak..

Nema kuce u okupiranom genocidnom dijelu Bosne i Hercegovovi da neko nije ucestvovao u zlocinu,s toga sa pravom se moze reci da su svi srbi zlocinci genocidasi.A mi trebamo svaki dan objavljivati istinu o zlocinima i genocidu i uciti djecu ko su im sugradjani u Bosni i Hercegovini i kako su nas uz pomoc JNA i srbijanaca napali i kakve su zlocine i genocod pocinili.

/ Najnovije