Danas ročište policajcu koji je kažnjen zbog komentara o slučaju "Dženan Memić"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Ovaj slucaj je prerastao u ludilo !

Za bakira ,

Budnju , skilju , asima , zuku , brankišu , .tri fikreta ... Samo. Želim pošteno suđenje i oduzimanje nelegalno opljackane narodne imovine

Za NN

Nije slučaj prerastao u ludilo već su je način kako ova zemlja funkcioniše potpuno ludilo. Svako štiti svog zločinca i pri tome ne preza da upotrijebi svaku laž i svaku koruptivnu radnju koja mu je dostupna.

Role

jao jao jao, podrška čovjeku, ovo nema ni u Sjevernoj Koreji

Bah

Znaci i ovako se vrsi pritisak poruka za one koji se usude dati podrsku.nece te bando svi cete na strasni sud

MrziteljPDA

Pravda za Budnju!

Koel

Naravno da ga treba kazniti policajac mora biti apoliticna osoba ovo je ocito sukob dva klana slicno siciliji neka rjesava sud ako zna ista rijesiti ovi su se ogadili i bogu i narodu vise kako u nip udjose svaki dan po 15 objava po portalima bljakkkk

Elenorin

Budnju , skilju , asima , zuku , brankišu , .tri fikreta ... Samo. Želim pošteno suđenje i oduzimanje nelegalno opljackane narodne imovine ka Za bakira , Takodjer predlazem da se budnjina neka dzamija lijepo preore bagerom, jer izgradjena je od porodice sa nedostatkom morala, empatije i humanosti.

zoma

Zakon i red nam treba a sve ostalo je demagogija!

Polaroidi

Sreća pa on nije pisao . Tako se moj mali sestrić sa mog profila odvarao mojoj komšinici pa umalo da me žena ostavi. Poslije je priznao.

PzD

Pa jel' moguće? Čovjek napisao da se riješi slučaj,da institucije rade svoj posao, te zbog toga ga žele kazniti? Koji zakon je prekršio sa komentarom kojibje ostavio na svom privatnom fb profilu (on ili njegova kćerka apsolutno nebitno)?

/ Najnovije