Akcija: Članarina u BIHAMK-u po nižoj cijeni!

Radiosarajevo.ba
Akcija: Članarina u BIHAMK-u po nižoj cijeni!
U okviru promotivnih aktivnosti za novogodišnje praznike, BIHAMK organizuje akcijsko sniženje cijene članarine. Akcija je počela u četvrtak i trajat će do 31. decembra 2016. godine.

Tokom ove akcije cijene članskih paketa iznose:

- BIHAMK START sa 31,00 KM na 26,00 KM;
- BIHAMK CLASSIC sa 39,80 KM na 33,00 KM;
- BIHAMK PLUS sa 81,90 KM na 65,00 KM;

Članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori. Također, u slučaju da putujete po Evropi tu je BIHAMK PLUS paket koji vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti, uz pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući.

Prateći savremene svjetske trendove, BIHAMK je omogućio učlanjenje, kao i produženje članstva uz samo nekoliko klikova putem interneta po akcijskim cijenama OVDJE , a učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, te kod BIHAMK-ovih ugovorenih saradnika (Trafike DUHAN PROMETA, BH Pošta, Petrol pumpe...). Listu lokacija možete pogledati OVDJE

BIHAMK je za svoje vjerne članove osigurao i brojne pogodnosti. Putem najpopularnijeg programa lojalnosti „BIHAMK Bonus“ svi članovi BIHAMK-a mogu ostvariti cijeli niz popusta prilikom kupovine proizvoda i usluga za cijelu porodicu kod naših partnera i saradnika tokom cijele godine. Kroz ovaj program članovi ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u prodavnicama: informatičke opreme, putničkim agencijama, hotelima, wellness centrima, restoranima, optičarskim radnjama, parfimerijama, knjižarama, salonima namještaja i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine. Spisak partnera kao i visinu popusta koju nude svima sa članskom kartom BIHAMK-a možete potražiti OVDJE 

Iskoristite ovu priliku i po AKCIJSKIM cijenama odaberite svoj članski paket i uživajte u brojnim pogodnostima tokom cijele godine!

Vrijedi biti član!
BIHAMK

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije