Danas istekao rok: Ustaški nazivi ulica i dalje u Mostaru

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

¨Danas istakao rok¨, cekaj a ko ga je istakao?

?...........

Pa ajd dobro, barem nisu davali imena fasista iz

ovog zadnjeg, kokosarskog rata. Kao druga strana iz Federacije BiH sto obozava ucinit.

🟦🟦🟩

Krugovalne mi dalekovidnice prikopčane na okolotrbušni panatalonedržac i upotpunjenje nježnikom za dame ovih koji su davali ta imena. Micalom se pripomažem da bih ovo napisao na mojemu pametnomu dalekočujniku. Ali me razjario udni tuljak kada je pukao i htio sam samokresom samoozlijediti se. No unatoč tomu tuli mi u stomaku i odoh zmazati jednu dvokrišku... I na kraju dodao bih jedan osjećajnik... 🤣

Bosanac

***

Lijepe riječi su ukras

***

hahahah ZDS!

***

Alf

Zaboravili su Vjekoslava Vrancica, ministar pravde u NDH.

hrkljus

Tek ce 8-ka shvatiti sa kim su se uhvatili u kolo. Doduse sarajevski shupci, kako oni bivsi tako i ovi novi, su Mostar i Hercegovinu davno halalili pa im sluzi samo za kusuranje.

¨neda¨ :) :)).... Ali je li Ukraden? :)

***

/ Najnovije