Dan otvorenih vrata na Univerzitetu 'Džemal Bijedić'

Sponzorisani tekst
Dan otvorenih vrata na Univerzitetu 'Džemal Bijedić'

Univerzitet 'Džemal Bijedić' u Mostaru poziva maturante i maturantice, roditelje, nastavno osoblje srednjih škola i zainteresovanu javnost da prisustvuju Danu otvorenih vrata 2019.!

Dan otvorenih vrata Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru bit će održan u četvrtak, 18. 4. 2019. godine od 10:30  do 18:00 sati, i predstavlja sjajnu priliku da zavirite u svaki od osam fakulteta i četiri multidisciplinarna univerzitetska studija, čujete i vidite šta to Univerzitet nudi, te da upoznate nastavno osoblje i studente i studentice Univerziteta!

Centralno mjesto sastanka je plato ispred Pravnog fakulteta, na samom ulazu u kampus, a program Dana moguće je pronaći na web stranici Univerziteta: https://www.unmo.ba/ba/novosti/posts/2019/april/dan-otvorenih-vrata-2019/ , te Facebook događaju: https://www.facebook.com/events/430015824415887/ .

Dan otvorenih vrata - undefined

Foto: Univerzitet Džemal Bijedić : Dan otvorenih vrata

Za maturanti(ic)e je, na pauzama između posjeta fakultetima, planirano vrijeme za druženje uz besplatno osvježenje i muziku i popratni zabavni program.

Univerzitet 'Džemal Bijedić' u Mostaru je javna akreditovana visokoobrazovna institucija, osnovana 1977. godine, a koja danas nudi preko 60 studijskih programa na osam fakulteta (Agromediteranski fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet humanističkih nauka, Fakultet informacijskih tehnologija, Građevinski fakultet, Mašinski fakultet, Nastavnički fakultet, Pravni fakultet) i četiri univerzitetska studija (Studij dizajn interijera, Studij poslovne informatike, Studij turizma, Studij zdravstvene njege).

Dan otvorenih vrata - undefined

Foto: Univerzitet Džemal Bijedić : Dan otvorenih vrata

Univerzitet teži da postane fleksibilna, funkcionalna i društveno odgovorna visokoškolska ustanova, u regionu prepoznatljiva po modernim studijskim programima svih ciklusa, koja je otvorena saradnji, internacionalizaciji i orijentisana kvalitetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije