Dan D u Mostaru: Hoće li Vijeće ministara usvojiti budžet?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Izdajnička trojka

korark po korak do trećeg entiteta. RS je uradio dobar dio posla, slijedi uda HDZ na FBIH preko Izbornog zakona.

Rrr

ZASTO U MOSTARU, SARAJEVO JE GLAVNI GRAD. AKO JE VRUCINA, A NIJE, VIJECNICA IMA SVE SVJETSKE USLOVE. PODANICKA TROJKO....

BiH

ZASTO U MOSTARU, SARAJEVO JE GLAVNI GRAD. AKO JE VRUCINA, A NIJE, VIJECNICA IMA SVE SVJETSKE USLOVE. PODANICKA TROJKO.... ka Rrr slijepo slusaju covica, usvojice budzet u kojem je milion km manje za OS.

Laxative

Trojkaši po instrukcijama slabe državu i smanjuju budžet za ključne institucije osim za one kojima upravljaju, sprema se tiha predaja BiH u korist velikodržavnih projekata. Ili ovi projekti ili stranci su im sigurno obećali da će vječno vladati u nekoj svojoj maloj nahiji. U međuvremenu kradu maksimalno da se obezbjede ili da imaju za bijeg ako sve ne bude išlo po planu. Svi upozoravaju da će Srbija pokrenuti novi rat na Balkanu a ovi narkodileri ni mukajet. Indikativno.

/ Najnovije