Damir Nikšić: Zašto neću glasati za novu Vladu KS

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kakva je obo budaletina gluho bilo pa majmune po zadnjem popisu se prave vlade tj iz 2013 ako nisi bio pijan sve ove godine pa ne znas kad je popis bio gori su oni sto ti daju glas fujjjj

qqq

FUJJJJ...je preblaga rijec za ovu budaletinu

EPO

JADNICE JEDAN...

NB

Jedno je sigurno, dečko nije dobio šta je tražio. Kako je tužan - samo! Ili su mu malo ponudili?!

Vitamin B11

Nije bitno da li je po popisu iz 1991 godine ali je previdio jednu činjenicu da postoji i Istočno Sarajevo sa oko 70 000 stanovnika .

King

Sta je sporno balavci? Edin Forto Admir Katica Adnan Delić Adnan Šteta Davor Čičić Enver Hadžiahmetović Haris Vranić Ivana Prvulović Lejla Brćić Melika Husić-Mehmedović Naida Hota-Muminović Omer Osmanović Samir Avdić  2 nemuslimana. OVO nije Sarajevo niti je BiH. Pametnom dosta.

Joj

FARUK KAPIDZIC OVO SU SVE DOSLJE

KLOSA

LOVA JE U PITANJU KAO PECIKOZA SAMO ME ZANIMA KO GLASA ZA OVAKVE KLOSARE

/ Najnovije