Damir Mašić komentirao izjavu Fadila Novalića o freelencerima: Mene je sramota

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smajil

Kas to papak maštovito opiše

Porezni inspektor

I treba Mašića da je sramota. Ne zna šta su stilske figure. I jesu freelenceri kao ,,lešinari" kojih sad ima sad nema. Ako ja plaćam porez neka ga svako plaća.

Rt

Treba im ukinuti internet hahaha. Pa neka ganjaju satelit.

Fadil je samo posljedica.

Ali Bakira i SDA nije sramota, a nije ni njihovih glasaca.

kikirez

Fadil za Nobela!

Koji smrad! On premijer!? Kriminalac!

.

Azra

I treba Mašića da je sramota. Ne zna šta su stilske figure. I jesu freelenceri kao ,,lešinari" kojih sad ima sad nema. Ako ja plaćam porez neka ga svako plaća. ka Porezni inspektor Dobro, ajd onda i tebi da ukinemo zdravstveno i radni staz, pa placaj porez. I da, plata ti je neredovna i nekonzistentna pa da vidimo oces li biti ponosni lesinar

Taman

Pomislila ne može gori od Brankovića kad SDA nađe fakina

Z

A sto bi to tebe trebalo biti sramota njega?Valjda si mislio da te je sramota zbig njega.E to je i mene i mnogo nas,ali ko nas pita.On i dalje odlucuje o nama,na nasu zalost.

Freelancer

Umjesto da pohvali ljude koje pumpaju neprekidno nove devize u zemlju on ih kaznjava. Da si ti Novalicu posvetio se antikorupcijom u svojim krugovima možda bi te Narod zavolio, aha zavoravio sam tebi glasovi ne trebaju tebe Sda postavila gdje jesi. Zato i radiš sve protiv naroda.

/ Najnovije