Dalija Hasanbegović objavila zastrašujuće prijetnje koje dobija: "Znamo ko ovo podstiče i podržava"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baddy

Ma iebi im *****. :) vidiš da su neiživljeni i debilcine.

Mostar

Nas ovakvi ubijaju godinama...Leutar, obitelj Andjelić na Badnju noc....jbg, sada monstrum stoji ispred vasih vrata

,,,,istina....

Sda je teroristicka organizacija,i vjerovatno ce zavrsiti na crnoj listi amerike i evrope.oni su postali sad prijetnja i zapadnom svijetu,to su đehenemski štakoru.

Toto

Nas ovakvi ubijaju godinama...Leutar, obitelj Andjelić na Badnju noc....jbg, sada monstrum stoji ispred vasih vrata ka Mostar Ma s vaše strane ništa slično nije bilo, ni po našim ni po vašim...sve cvjećke?

Monstrumi...

....koji zive i na ovom portalu, koji uzas covjece!!!

Pa kad bas znas ko to radi, sto ne kazes otvoreno?

Znaci, ipak bas ne mozes dokazat, pa se bojis tuzbe za klevetu. Sta je bilo, izjavi...

Muslim

E ovo je ta sda vojska! Stoka smrdljiva, bradata!

Ja sam

Gnjusni poltroni i potrčci mafije koja ih hrani. Štakorski

tonk19

To sve govori o tim ljudima koji si jadni, bolesnici koji se hrane mržnjom. A mnogi od tih koji to pišu su kao vjernici koji nepoštuju nikog sem svoje mržnje i zloče. A ako su imalo vjernici znaju da se sve vrati i to jako brzo. Onaj gore sve zna, sve vidi.

Hahaha

Gospodja ministarka!

Ts

I sve to u okviru jedbog tabora, a kako li iste instrukcije i gore idu prema drugima, svjedok sam i osobno. I to ako se ne reagira nagrabusili smo ga, zauvijek izgubljen ugled prijatne višeetničke države, mirnog suživota. Zar zaista više nitko ne želi malo mliva i malo odmora duši?

MUJO

TKO TE TJERAO DA SE UDAS ZA POKVARENJAKA BEZ OBRAZA I MORALA KOJI POKUSAVA DA UNISTI BIH?

Pih

Samo 2-3 puta gamad po djepu udaris, tu bi Im I kraj bio s komentarima

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

volja naroda

***

/ Najnovije