Da li će nakon Fadila Novalića, Fahrudin Solak i Fikret Hodžić zatražiti pomilovanje?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Asker

A demobilisani borac za metar drva ,osuden i vec izdrzao kaznu. Fuj pogani od drzave

333

Ma neka traze, nece ga dobiti. Neka se sada koprcaju u strahu jos malo, neka osjete makar djelic onog stravicnog osjecaja koji su imali pacijenti na KCUS-u.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

el-džihadi mi reiSSa

1.ide POMILOVANJE, pa onda 2. ODŠTETNI ZAHTJEV prema državi za nanesenu duševnu bol i *****ijalnu štetu! alaham, biće love ko blata, ma, više nego od malina respiratora. reiSS je već kreno s dovama da to malo i allah pogura...

Bosna bez sna

Ma neka traze, nece ga dobiti. Neka se sada koprcaju u strahu jos malo, neka osjete makar djelic onog stravicnog osjecaja koji su imali pacijenti na KCUS-u. ka 333 @333 Otužno minorna kazna, 333, a nigdje se ne spominju mrtvi. Ko je ono bila SEB čiju anonimnost Fadil štiti, vjeran Poljinama i Spahinoj 14 poput kerovođe-poltrona Prevljaka? I zatvor- smještaj de luxe kategorije. Zatvorski interijeri opremljeni u standardu nedostižnom za 95% stanovništva BiH a i tzv. regije.

Karrabaja

Haj ga pomilujte i slijedi haos

Gost

Treba ukinuti sve sudove. Što će nam? Povećati broj ludnica.

@@@

A demobilisani borac za metar drva ,osuden i vec izdrzao kaznu. Fuj pogani od drzave ka Asker Mani se te socijalne price. Da je Tito ako je ukrao iglu treba da odgovara. I ja sam demobilisani pa ne kradem.

adi

***

Motorka

A demobilisani borac za metar drva ,osuden i vec izdrzao kaznu. Fuj pogani od drzave ka Asker Ufatili ga jednom a prije toga gospodski živio 10 godina od krađe drva iz državne šume.

Geni kameni

OBJAVILI STUDIJU Njemački list piše: Srbi, Hrvati, Bošnjaci i Albanci dijele isti genetski fond.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

333

@Bosna bez sna To pitanje tek dolazi na red, i to na pravu adresu. A to sto je Novalic odlucio da stiti nalogodavce, pa to je njegov problem. Sve se moze dokazati i drugim putem. A onaj ko bude glasao u Predsjednistvu za pomilovanje je sebi proglasio politicku smrt. Osim, naravno, Zeljke Cvijanovic koja tu odradjuje posao za svog sefa, koji se takodjer nece dobro provesti na sudu. Sanaderov duh i duh Remetinca su se opasno nadvili nad BiH. Ici ce to grbavo na pocetku, treba slomiti ovaj stravicni sistem koji je uspostavljan tokom 30 godina, a poslije ce to ici rutinski. Neko ce se i izvuci, mnogi nece, ali nikada vise nista nece biti isto.

Gogi

A onaj ,tamo sto je u sjeni...?

/ Najnovije