Da bi kritikovali Dodika vrijeđaju Aliju i Bakira Izetbegovića?!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Specijalac iz Maoce

Prestanite vise svjesno lagati nepismeni, krezavi, vjerom zatucani muslimanski narod u BiH. islamizirani Srbi, rekli ste sta ste imali. A sad nazad u Alijin mladomuslimanski rezervat (23% BiH) sto je i previse za 'narod' koji je nastao u Holiday Inn-u 92.

N

Ovi bosanski krivoslavci i srbi pravoslavci su kakvo divlje pleme. Ne mozes ih nesto nauciti dok ih po usima ne opalis da valja.

Svi

Svi cetnici su isti,cast malom broju bosanskih srba koji razmisljaju normalno i ne pricaju price koje ce se dopasti cetnicima i takve ljude cetnici mrze i olajavaju isto kao i bosnjake

legitimitet u BIH za sva vremena!! OSVJESTITE SE!!!!

.

Bosanski srbi! Pamet u glavu! U slucaju rata Srbija se NE SMIJE vojno umjesati! Ukoliko bi se vojno umjesala Turska bi joj OBJAVILA RAT! U tom slucaju bi Rusija NAPALA Tursku! NATO bi napao Rusiju!

.

Kontate li sta bi se desilo u tom slucaju! Dakle to je nerealno da ce se desiti! Pustili bi da vas u BIH poraze probosanske snage! Zato je na vama da zaustavite ludog Dodika, jer zbog svog interesa, zalaze vas,bosanske srbe, i vas ostanak u BIH!

.

,BOSNJAK..

Alija je bio terorista,dokazano sudom zatvorom koji je odlezo. Bakir je kriminalac i lopov koji je zajedno s svojom mamom krao vrece zlata i novca.i danas dan ih krade kroz boracka ministarstva. Sebija je mengele koji eksperimentise s sumnjivim aparatima na ljudima u bolnici. Lopovluk ove famelije imate na you tube,jedna vreca za mog bakira.drugi snimili dokumentarac i stavili na internet.bosnjaci kakav ste vi narod sebi dozvoljavate mafiji da vam vlada.

@“BOSNJAK”, pogledaj sta se sesava u tvojoj avliji! Dodik je pokrao preko milijarde dolara! T su americki izvori! Vi ga trpite a sad je zalozio svu vasu imovinu i vase zivote, da ostane na vlasti!!

.

/ Najnovije