Cvjetaju tuje, ljubavi moja: Jesu li i Dodika trebali "ubiti" prijatelji Sanje Vulić?!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

XYX

Ova nakaza je toliko ružna da je čovjek nebi poljubio ni kroz deset jorgana fuj.

einspritz injection

***

***

***

Nadimak..

Samo redovna terapija bez preskakanja...da se ne pogorsa...kontrola za mjesec dana,po potrebi javiti se ranije...

Lijepe riječi su ukras

pustajuci usporeni snimak srpskih i hrvatskih politicara i minuciozno trazeci najpogodniji momenat za frejmanje slike. To je najcesce ili otvaranje usta da se nesto kaze, ili neko ceskanje iza uha i slicno. Ne shvaca i ne dovodi u vezu navedeni kvazi novinar takve stvari sa profesionalnom etikom, sa stupnjem ozbiljnosti koji takvim gestama emanira iz njegovog portala, to on ne shvaca. A sta cemo, takav je generalni nivo u kvazi drzavicama.

dok degenerični komentator komentira

pustajuci usporeni snimak srpskih i hrvatskih politicara i minuciozno trazeci najpogodniji momenat za frejmanje slike. To je najcesce ili otvaranje usta da se nesto kaze, ili neko ceskanje iza uha i slicno. Ne shvaca i ne dovodi u vezu navedeni kvazi novinar takve stvari sa profesionalnom etikom, sa stupnjem ozbiljnosti koji takvim gestama emanira iz njegovog portala, to on ne shvaca. A sta cemo, takav je generalni nivo u kvazi drzavicama. ka tzv novinar fooruk vooole se zabavlja _A ti se zabavljaš s komentarisanjem i ponižavanjem svega što nije srpsko, pa usput ubaciš i tu navodnu srpsko/hrvatsku solidarnost protiv muslimana, kao, imate istog neprijatelja, ono vi, a? I poslije stotina godina mržnje, poslije Bljesaka, Oluja, Knina, Vukovara i ostalih zlodjela i jednih i drugih, a na kraju preko potkusurivanja i jednih i drugih preko Bosne i muslimana? Pa neko glup a ti i vi pametni jelde? Pa onda kao TI o nekakvoj profesionalnj etici, moralu, ljudskosti i kulturi? Vi(ti) koji ste napali sve žive republike bivše SFRJ, razvalili je, uništili sve i 35 godina lažete sebe i sve oko sebe da niste ubice djece, žena i nevinih ljudi, počinioci genocida i neljudskih nedjela sad eto, kao, bi nekog kritikovali i kenjali po nekome? I nikad vam dosta vaših laži i smijanja djeci koju ste pobili?

koji loš SPIN-KRETEN iz AID-a

napisa ovaj tupavi pamflet?! ovo jako sliči na ono kad neizučeni NARKO_električar konjaković sazva press da se iako direktno neizazvan unaprijed brani da on nije ono što jeste _ DIO KARTEL MAFIJE. nizak vam IQ vehabije, hehe

Lijepe riječi su ukras

***

Bosanac

Ova nakaza je toliko ružna da je čovjek nebi poljubio ni kroz deset jorgana fuj. ka XYX i ja je BiH ljubil,

***

***

***

***

BTW

***

pozdrav, droagi fooruk vele da si krmak!

zar ti nisi prezauzet prenošenjem pamfletića iz reis-sdfa aid-a? dakle, uvalili ti i reply na zdravorazumlje? hmm, to je za tvoj mozgić malo-plaho preteško, jaraniko! pazi da ne ti loompa ne prigori i ne bude kuršlus. ako bude, zovi neizučenog narko-konjinakovića... evo saću opalit jedan tumbić-apić! bolje i to nego čekat petak za opaljivanje, znaš ti đe, olaham!

Srb IN

Kačko je meni Bog

/ Najnovije