Cvitanović nakon pregovora: Poruka iz SDA ruši BiH

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

cccc

joj ovog glupaka jbt ......

nasvasta

Samo fašizam nacizam može urušiti ljudske vrijednosti.

drug stari

Šta reći, koju poruku poslati? Kako neko ko ima 10% stanovništva sa indicijom ogromnog smanjenja tog broja zbog iseljavanja, može pričati uopšt(ć)e o konstitutivnosti?

@ Posranac iz Luxemburga

ako ti skinem ID platit ces glavom to sto si reko taman da si na Novom Zelandu!!

Grohotom se smijem

Još uvijek čekamo da nešto uradite..

Ljiljan

Fuuujj jb.svoju mamaru koji je ovo svinjo čuvar!!

Ljiljan

Šta reći, koju poruku poslati? Kako neko ko ima 10% stanovništva sa indicijom ogromnog smanjenja tog broja zbog iseljavanja, može pričati uopšt(ć)e o konstitutivnosti? ka drug stari JEDVA DA KRIVOUSTIH IMA 180000 "tisuća"A TO TI JE NEGDJE OKO 6%,SVAKA DRUGA BROJKA JE NAVLAČENJE EU I DRUGIH KATOLIČKI ZEMALJA NA TAJ BROJ!

TNT

Moj komsija je sjecam se jos uvijek imao jednog jako lijepog konja kojeg je zvao Cvitko, e sad se ja pitam jel to bilo zbog njegovog prezimene !?

Ljiljan 19. 03. 2022. u 22:25:55

konstitutivnost NIJE BROJKA nego NEOTUĐIVO PRAVO, BEZ OBZIRA NA nebitni BROJ! kapiraš mahalska morončino? krivo su vas imbecilni alija i nepismeni đžamijaši naučili.... jer vi nikad niste imali, nemate i nikad nećete imati nikakve veze sa EUROPSKOM ULJUDBOM!

E da

Da je nebi ti i tebi slicni ljepotani srusili.Neka vam milanovic dovede obadva sina i povede vas da ubijate ,pljackate, silujete i palite,ali ustasku herceg bosnu necete dobit.Zamisli u toj tvorevini je pisalo da na bilo kojoj funkciji mora biti iskljucivo hrvat.E,pa nece moci ljepotane !

@Posranac

Ko je iskoristavao djecu u domovima i crkvama, unististavajuci djetinstvo i buducnost te djece? Ko je unistio domicilno stanovnistvo u Americi, u Kanadi, Australiji, Latino Americi? Da postuje ssvoju vjeru kako treba ne bi nikad to napisoa ili rakao. Ides u crkvu da speres grijehe koje napravis tjekom tjedna i usta su ti puna price o vjeri a u dusi si jedan veliki nevjernik. Lupas ko Maksim po diviziji. ka za Posranac iz Luxemburga<< A ko iskorištava djecu po Arapskim zemaljima. Matorci žene djecu( takozvani dogovoreni brak) il evo kod nas Gnojnici. U svako religiji ima puno dobri i loših stvari

Koel

Dok putko zavrsi s ukrainom do podne drugog dana ce na tegu bana jelacica piti kafu zivi bili pa vidjeli

Ili normalna BiH ili nista!

Nije niko glup, kazete "mi smo spremni za dogovor ali mora biti ovako tj. po nasem"! Gdje je tu spremnost?

Jure

Uzpovci ce biti uhapseni. Sve sto rade godinama je unistavanje drzave zajedno sa snsd.

Ama hajd sve ali ....

Ovaj glupak je stvarno kraj krajeva ......najgluplja glava u BH politici od 1990 .....

Šupak, evo ce ti Putin za koji dan piti kavicu na Trgu Bana Jelacica!

.

/ Najnovije