Cvijanović o stavovima Turković po pitanju Ukrajine: "Ona se ne pita ništa"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ti još manje

Željka

Eto ti se pitaš isto kao i moja pokojna baba.

AsAsova

VRATI konju glavu prvo pa mozemo razgovarat.. Ako se budes svadjala sa biserom, pojesce te.. sad jede jednog vola dnevno, pazi se.. Obje ste za zatvora, realno.. I to uz oduzimanje kompletne imovine... Sve sto imate potice od necijeg jada..

Gost

Ne valja Bisera, al tranđo je presmiješan

Ljiljan

VRATI konju glavu prvo pa mozemo razgovarat.. Ako se budes svadjala sa biserom, pojesce te.. sad jede jednog vola dnevno, pazi se.. Obje ste za zatvora, realno.. I to uz oduzimanje kompletne imovine... Sve sto imate potice od necijeg jada.. ka AsAsova MOLIT ĆU LIJEPO DA NE POREDIŠ PLEMENITE ŽIVOTINJE SA PRLJAVIM SVINJAMA !!!!!

Guest

Gues A ti cojk se pitas kao Mara u kriv k...c. Cuvaj sinoveto ti je psmetnije nego da budes svakoj serpi poklopac. Vlade se mijenjaju ko bi gore dole pada,a ko bi dole gore puze. Valjda ces svatiti moj komentar.

Ma

vidi ti nase trandze Cvijanke,kako se samo sikira za krsenje medjunarodnog prava.

/ Najnovije