Cvijanović o potezima Lagumdžije: 'Ambasador ponovo preuzima samoinicijativne aktivnosti'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Zlocinacke Zivotinje iz genocidne tvorevine samo Lazu Kradu bolesni zlocinacki srbi pelcujte se smrdite zlocinacki genocidni srbi

Ono i samoinicijativi

Kad god nešto nije vama po volji pričate o samoinicijativi. I to baš vi o samojnicijativi, koji cinizam. Sve što uradite, uradite samoinicijativno i mimo protokola i sistema.

tipični balijski poganluk

varalice, muljatori, lažovi, ubice,...

Bosanac

varalice, muljatori, lažovi, ubice,... ka tipični *****ski poganluk majku ti kuju srpsku smrdljivu koja te okotila smrdite zivotinje srbi pelcujte se pogani srbi prljave smrdljive pedofilske vjere

Millan

Pretpostavljam da neke čitaoce radio Sarajeva iritiraju moji komentari vezano za Željku Cvijanović, ali ona je ono svjetlo na kraju tunela za srpski narod u ovom "Bosanskom loncu". Njena oštroumnost je neshvatljiva za običnog smrtnika, njena rječitost san svakog студента.

Guest

Millane vodi je kuci neka ti bude kucna pomocnica svakako je konobarica po zanimanju kao vecina SNSD-a neskolovana vode vas lopovi nemate sta da jedete a glumite silu neku. Imate malo BL koja lici na nesto ostali dio vaseg RS-a kao pecinski .

Jole

Pretpostavljam da neke čitaoce radio Sarajeva iritiraju moji komentari vezano za Željku Cvijanović, ali ona je ono svjetlo na kraju tunela za srpski narod u ovom "Bosanskom loncu". Njena oštroumnost je neshvatljiva za običnog smrtnika, njena rječitost san svakog студента. ka Millan e jadni vi bili ako vam je ona svjetlo na kraju tunela...jos dugo cete vi izgleda biti u mraku

Millan

Millane vodi je kuci neka ti bude kucna pomocnica svakako je konobarica po zanimanju kao vecina SNSD-a neskolovana vode vas lopovi nemate sta da jedete a glumite silu neku. Imate malo BL koja lici na nesto ostali dio vaseg RS-a kao pecinski . ka Guest Prijatelju, za tvoju informaciju Cvijanovićka ima završena tri fakulteta, na stranu što je od strane majke imala posebnu lektiru - svake sedmice pročitati po jednu knjigu i prepričati gradivo u istoj, što se danas i vidi iz njenog izlaganja. Naravno, daleko od tog da je ljepotica - ali nećemo je slati na takmičenje za mis. Поздрав.

/ Najnovije