Ćudić uoči sjednice Parlamenta: Prošla je godina, šta je urađeno u Zavodu Pazarić

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suzy

A šta je sa krivičnim prijavama protiv direktora koji su opljačkali novac od ove djece? Jedan je viđen, vozi se u bijesnom autu s ljubavnicom i uživa. Zna da neće odgovarati jer nijedan organ ne radi svoj posao!

Klon

Tata joj radi i sad za Bakira Alispahića a ona nije na americkoj crnoj listi. Znaci pametna

JA1

@Azra<< Pa vidis im argumenata i program im je isti, bitno je samo nekoga prozvati izdajicom i ne patriotom bez ikakvog osnova. To cime se ova zena bavi njih ne interesuje.To sto ona i Irma Baralija dvije prekrasne zene sa odlicnim umom rade ne dopire do njihovog malog mozga.

AB

Bitno je u ovom trenutku skrenuti paznju od Niksica koji je prodao Stolac, Srebrenicu , Ima plan da Brcko distrikt preda HDZ-u i SNSD-u , a ni Mostaru se ne pise dobro jer je SDP, NS i NiP izasli iz koalicije za Mostar sa probosanskim strankaba i HDZ i SNSD ce glatko odnijeti pobjedu . Ovdje se radi o klasicnim izdajnicima BiH i Bosnjaka . Nermina Niksica je kupio HDZ i to je najveci problem i za SDP i za BiH !

Azra

@Azra Pa vidis im argumenata i program im je isti, bitno je samo nekoga prozvati izdajicom i ne patriotom bez ikakvog osnova. To cime se ova zena bavi njih ne interesuje.To sto ona i Irma Baralija dvije prekrasne zene sa odlicnim umom rade ne dopire do njihovog malog mozga. ka JA1<< Najgore je to sto, kad se pojavi neko inteligentan, politicki pismen i artikulisan, opet ne valja. Sto kazes, argumenti sve govore o njima. Na nivou onovaca. Ne znam fakat sta neko mora uraditi da dobije postovanje. Vi koji sumnjate, proguglajte malo, nadjite neki video i poslusajte zenu. Nemojte ishitreno reagovate i ostavite prostora malo neku drugu perspektivu

/ Najnovije