Ćudić: Ukrajini ne treba dejtonski sporazum kojim bi se Moskvi potčinilo pola zemlje

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suzy

Bravo Sabina, tako se vodi politika i bori za demokratsku BIH. Treba nam još više mladih, obrazovanih, sposobnih ljudi koji znaju i hoće da rade prave stvari u i za ovu zemlju i njene narode

Mile

Ono kad neko umisli da je ko nešto važan. .klasična muslimanska posla

Hahaha

Mile, za tebe su izgleda sve " klasična muslimanska posla", radilo se o istini ili laži. Nekome je Sabina važna. Pa ne bi je zvali da nije važna. Sve što je rekla je čista istina koju ti i takvi, pored očiju, a valjda imate i razuma, ne vidite.

Porfiricus Geneticus

Ono kad neko umisli da je ko nešto važan. .klasična muslimanska posla ka Mile JESMO!!!

Sara

Bravo!!!! Tako se priča i bori za zemlju i dalje lekcija drugima na osnovu onog sto smo mi prošli!! Nadam se da ce ovo jasno I glasno čuti, obzirom da je dosta važnih eu parlamentaraca bilo prisutno!

N

Jedina probosanska osoba koja ima ***.

/ Najnovije