Ćudić u Berlinu oštro kritikovala međunarodnu zajednicu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DavidBowie

Simpatično. No, oni koji su u Berlinu i pomalo se kreću tim krugovima, znaju da je prezentacija ili javni diskurs u Heinrich Böll fondacije nešto na nivou nekog dnevnog salonskog eventa. U mladjim danima bilo mi je zanimljivo, ovako s proljećem, doći na ova dešavanja i malo procakulati sa našom ekipom iz exYu. Stoga je super fora kako Sabina ovaj dogadjaj provlači kroz naše medije kao da je osobno, a pri tome i oštro, držala lekciju Macronu.

Svaka čast

Konačno neko pismen, pametan i elokventan... kamo sreće da je ministrica vanjskih poslova

Zelena

si ti draga moja da nekome djeliš lekcije. Nije rat počeo opsadom Sarajeva nego napadom na Ravno tad je Alija rekao da to nije vaš rat dok mu nije zapucalo oko ušiju, onda trk hrvatima pomagajte, pa onda nož u leđa. I danas se vodi takva podmukla, pokvarenja, lopovska politika umotana u "gradžanskoj.

N

Napokon neko sa ***. Ona sda ko fol pro bosanska stranka nije ni do koljena ovoj zeni

Sejla Kameric

Sabina je elokventna i zavrsila je skolu za pricanje. To sto je odlicno je da je ona najbolje sto je to poludrustvo izrodilo. Hrvatska i Srbija ce propsperisati sa ovakvom bosanskom elitom.

/ Najnovije