Ćudić optužila Karić da je bliska ultradesnici, gradonačelnica joj spočitala glasanje za Nešića

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Gradonačelnice, uz tebe smo!

Moja Sabina

imao sam zaista velika ocekivanja shodno tvojoj inteligenciji ali si dozvolila da te politički ego dovede do ove situacije. Zali boze glasa. Zalosno je da te Jasmila i Nenad spustise na ovaj nivo.

Slučajna gradonačelnica ili

gradonačelnica slučaj? Njoj je svjedno

Role

Podrška za obje jer ovo je bezveze nepotrebna rasprava.

Kalendarka

je rijetko odvratna osoba a to je, poslije Skake, bilo nemoguce

Ja1

Ovo sda botovi jedva docekali da se nasladjuju. Dzaba vam, gospodja Sabina Cudic je ispred vas miljama daleko. Ne mozete vi njoj ni blizu. Mnogo vaznije teme je ona nacela u emisiji ali to marvu ne interesuje, nego je bitno ko je kome spustio. Samo naprijed Sabina, ti si svjetlo na kraju tunela za sve generacije ovdje

Habuhabuhabu

Stalno joj neko traži dlaku u jajetu. Postaje smiješno. Tragikomično.

***

***

Kurton

Jaka je konkurencija al baš. Po meni, Sabina ipak prednjači u odvratnosti, mada je i Bendži poprilično, ali ipak djeluje poluretardirano pa nekako to zamaskira. Teško je odvagati koja je nebitnija od njih dvije.

Cudicka

je najveca ubleha u BiH, nevjerovatan spoj agresivnosti prema braniocima BiH, a u isto vrijerme inferiornosti prema uzp- genocidnim strukturama. Drazi su joj Nesic i Cavara od Benjamine. Samo je Irma V(b)aralija, vece sm ece od Sabine.

***

***

Guest

ona mrzi sve sto je Bošnjačko,armiju,branioca,Islam,pa Bosnjo moj ponovo je zaokružiti pa kukajte još četiri godine

Vhhjkkhgg

Muževna vs retard šou, ocam ;)

***

***

Populizam bez granica

gradonacelnice koja se stalno dodvorava sludjenoj sdfa bazi

Fishek10

sva podrska Benjamini

Cudic Ukaj

Jel to Sabini ostalo godisnjeg pa naišla malo kod domorodaca pa kako je i red obidje televizije, prikaže se koji put na portalima, objavi koju šokantnu fotografiju napacene djece naivnom narodu i lagano opet u EU.

Truba

Nikad gradonacelnica nije rekla da je Zbanić losa osoba nego joj je kulturno bez bilo kakvog vrijeđanja odgovorila na njene nebuloze kao i sad Čudićkine. Zasto otvoreno ne kaže Sabina ko su to ultradesničari ? Koliko ja znam jedini su u koaliciji sa vama Nasom strankom. Nema mi nista mrze nego ovo napisati - nasom koja nema veze sa nama. Podrska gradonacelnici da ne dozvoli da i ona kao neki da hodaju na koljenima.

Biah

Zasto redakcija brise komentare, ako neko kaze za cudicku i zbanjicku da su bezobrazne glupace, kad su to.

2to2

Dvije teške govinjare. Haj ona Cvijanovićka je retardirana svakako, isto hipnotisana. Vulićka samo za stočne pijace. Ispade Krišto lafica za sve ove gumenjare. A još je i legitimna. Hahahahahaaaaaaaaaa

Haha

Kalendarsko natjeravanje dviju lujki. Urnebesno

Čudo neviđeno

Ne smeta Čudićki šta je rekao ambasador pri UN-u ili ministar bezbjednosti Nesić ali joj smeta sta je rekla njena puno mlađa i obrazovanija kolegica . Ljubomora je Čudo jedno.

Gjchjchvhvhvkhvkvkh

Gde srlja ovo društvo koje vode muževna dušica koju odškolova čika soroš na skojevskim kursevima i budala bez integriteta koja predaje na univerzitetima (čuj univerzitetima) u kiseljaku i travniku? U PM, rekao bih ;)

***

***

Ja1

Nikad vise SDA dzaba vam brisanje komentara, hahahahahaha

Hhhh

Lijepe riječi su ukras!

cuj

Nikad vise SDA dzaba vam brisanje komentara, hahahahahaha ka Ja1 Cujemo se nakon sljedecih izbora. SDA je i nakon nevidene medijske propagande protiv njih jaca od trojke u zbiru. Nametnuti lazovi su svoje odsvirali. Upropastise sve cega se dohvate. Ko to ne vidi ocito je idiot.

tonk19

Upravu je Sabina, gradonačelnica se svakim danom sve više uvlači u desnicu. Popljuvala je sve postulate ljevice. Vlast je kur...i pokazuje pravo lice. Vuk dlaku mijenja ali čud nikad

Ma nije ni jedna puno pobjegla od druge...........

tu je to sve nedje, samo kako kad................

Hannah

Cuj Sabine, staje u odbranu jedne Jasmile, koja je daleko, kao i Sabina, jedna od najomrzenijih osoba. Ova Zbanic, jedna prostakusa i kocijas, i to vecina zna. Skloni se u stranu Sabina nisi dovoljno pismena da raspravljas gradonacelnicu!

Iva

ne javljaj se Sabina! glasas za radikalne Srbe i saradjujes sa njima. to su oni koji Albance Nazivaju Siptarima pa tako vrijedjaju i tvog muza /Albana Ukaja/

/ Najnovije