Ćudić Escobaru: Da li se na entitetskoj granici pokušava sagraditi Berlinski zid?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Odlicno mu je rekla. Umjesto da za predsjednika imamo ovakve ljude, mi i dalje blejimo u medvjeda i ona dva komarca i onu babinu turskofilnu izdrkotinu.

071

Too little, too late. Izgrađen odrastao stav prema međunarodnim predstavnicima je NS trebala da ima od utemeljenja. Malo se tu previše fasciniralo ambasadama, Angelom Merkel, bavilo diletantski politikom, slušalo šta trabunjaju kojekakvi strani konzultanti, pričalo kako samo EU drži ovu trojicu pod kontrolom (a u stvari ih održava na vlasti), radili kojekakvi projekti našim parama preko UNDP-ja. Ali eto, možda se nakon deset godina i nadođe na neki privid politike.

HashimQ

Escobar je jedan niži službenik te čuvene administracije, ali sad će i on htjeti da izgradi karijeru na muci BiH, pravi se slijep i gluh, gdje su mu te "silne" sankcije. Odjednom Akaši Owen dođe i pravi se Tošo, umjesto da nas oslobodi ili sankcioniše ovog fašistu on mu daje vrijeme da se pripremi za proljeće akcije. Gospođo Ćurić, svaka vam čast jer ste smogli snage da mu postavite ova pitanja, oni baš ne vole kad ih se ovo pita, ego im proradi, al ne znam gdje mu je ego poslije svih psovki i uvreda koje mu je uputio Radovan Laktašenko Jr.

HashimQ

Gospođo Čudić, u pravu ste, Dodikšenko će sa svojim paraformacijama na proljeće započeti sa zauzimanjem međuentitetskih linija, pravci Lapišnica, Vraca, Dobrinja, uz veoma moguća oružana djelovanja ili prijetnje. Ne pitajte me kako znam, jednostavno znam. Sve će podsjećati na početak opsade kao 92 godine. Escobar i CIA to znaju ali se prave ludi. Oni će da dozvole da se to desi, zato smo već na tapeti CNN-a.

/ Najnovije