Crnadak: SNSD-ova podrška Mostaru je šamar svim Banjalučanima

Anadolija
Crnadak: SNSD-ova podrška Mostaru je šamar svim Banjalučanima
Foto: AA / Igor Crnadak
Igor Crnadak, predsjednik Gradskog odbora PDP i ministar inostranih poslova BiH, pozvao je Igora Radojičića, gradonačelnika Banjaluke, i SNSD da povuku podršku koju su dali gradu Mostaru za kandidaturu za Europsku prijestolnicu kulture 2024. godine.

On je na vanrednoj konferenciji održanoj u prostorijama PDP-a u Banjaluci istakao da je predsjedništvo gradskog odbora PDP-a juče snažno podržalo kandidaturu Banjaluke za Europsku prijestonicu kulture 2024. godine i pozvalo Grad da zajedno rade i da sve resurse stave u funkciju. 

"Kao ministar inostranih poslova koji čitav život, 45 godina, živi u Banjaluci, spreman sam da svom snagom zajedno sa gradskim vlastima na tome radim", kazao je on. 

Prema njegovim riječima, vijest da je SNSD kao stranka podržao kandidaturu Mostara je šokantna i predstavlja šamar i poniženje Banjaluci i svim Banjalučanima. 

"Ovo je ujedno i potvrda da SNSD snažno radi za hrvatske interese, nažalost, ovaj put direktno protiv svog naroda, Banja Luke i Republike Srpske", naglasio je Crnadak. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije