Čovjek kojeg Larson smatra najhrabrijim: Zadat ćemo udarac korupciji u KS

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Qqq

Pa hajte vise!!

Gost

Trideset godina vlast živi i opstaje uz pomoć korupcije. Kad bi nekom višom silom korupcija bila uništena vlast bi automatski pala.

A zasto

Zašto ti registri služe.... cita li to iko ?

Erduhan trehba da hode na Pohljine

i shve che biti zavsheno sa korupcijom. Naroood znooa SDA

Sve je u M. Spahe na br. 14

Stranka SDA predstavlja jedan od stubova kriminala, mita i korupcije u ovoj državi. Teško se to može nabrojati u jednom tekstu, čak i feljtonu.

BiH

Bojim se da Larson ne legalizuje korupciju. Larson me podsječa na učenika kojem su roditelji za svaku peticu davali pet maraka, dok su mu kod kuče roditelji a u školi učitelji šnirali obuču jer je Larson bio poglup da razmišlja svojom vlastitom glavom. Bez promijene jedinstvenog načina vladavine u BiH koji više ne postoji nigdje u svjetu a kojeg je nametnula EZ odnosno medžunarodna zajednica na čelu sa Amerikom, korupcija se samo povečava.

miki

Nego je li ovaj kafedžić ili kahvedžić?!

Ghost

Samo naprijed!! Bandi se mora stati u kraj!!

nasvasta

Dokle god su u vlasti SDA ASDA SBB nema nama iz ovog blata.Zar će sin ministar protiv oca ili ministar protiv sina ,zlo nas je spopalo u vidu ovih stranaka .

jel se to jede

>>Zašto ti registri služe.... cita li to iko ? jel se to jede

Gost

Kako sada stvari stoje nema nam pomoći.

AU

Pa pokrenite ga vise, hapsite lopove, lazne diplome, korupciju, nepotizam, namjestanje tendera, prije nego nas sve rasele

KLOSA

ERIC TROJICU SDA NACELNIKA SI NAGAZIJO A STA JE SA IBRAHIMOM HADZIBAJRICEM PREKO 30 PRIJAVA IMA I NISTA DA MOZDA NESMEKA ZA TEBE DA BI SACUVAO SEBE

/ Najnovije