COVID u Sarajevu: Veliki porast broja novooboljelih, a povećan i broj umrlih

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Provakser

Kod nas u primitivnoj Bosni je jedina sramota biti bolestan. Kod nas je na ponos što si gluplji i veći lopov. Kad se ima korona, to se krije, to je sve nešto drugo, nikad korona, nikad distanca i maska jer kao nije potrebno, pa zaraze bataljon... primitivizam žestoki. A o vakcini da ne govorim, sve primiticci do primitivca, boje se vakcine više od smrti koja će ih snaći bez vakcine. Fuj smo mi, eto šta smo mi.

ka provakser

ne jedi govedinu

sarajka

da li je na umrlima za koje kažete da su umrli OD posljedica kUrona virusa, urađene obdukcije pa smijete to tvrditi?! ne bih rekla...ali i dalje pišete o tome.LAŽ

ZIZI

Koliki je procenat u ovim brojevima pacijenata koji su vec bolovali, koliki procenat je onih koji su vakcinisani I koliki je broj onih koji nis uvakcinisani? Molim, brojeve da vidimo. Hvala

Lulu

Molim odgovor na vrlo jednostavno pitanje, od. pitanja. Gdje je ljetos bio virus? Zasto se po Sarajevu bazalo bez ikakve zastite i mjera predostroznosti? Kako niko nije kontrolisao distancu i maske kod 'parade' (glupost, konji paradiraju, parade su prikaz vojne sile neke drzave, itd.) Ne vrijedjajte nam inteligenciju, ima nas i pametnijih i obrazovanijih od vas mediokriteta.

/ Najnovije