COVID situacija u KS bolja nego jučer: I dalje raste broj pacijenata u bolnicama

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KLOSA

JASTA I DALJE RASTE BROJ MENTALNO OBOLJELIH SOTONA VAM PO. E. ALA SVE POKUCI KO GOD PODRZAVAO OVAJ KOMUNISTICKI PROJEKAT

Guest

Ma šta je bolja situacija

Ghost

JASTA I DALJE RASTE BROJ MENTALNO OBOLJELIH SOTONA VAM PO. E. ALA SVE POKUCI KO GOD PODRZAVAO OVAJ KOMUNISTICKI PROJEKAT ka KLOSA Nauci pismo, nerazumljiv si.

Doktor

Nista ja vama ne vjerujem, previse ste pristrasni farmakomafiji i elitama. Jako malo svijeta je umrlo direktno od covida. Veliki dio je umro zbog pogresnog protokola lijecenja i zbog covida nepruzanjem adekvatne zdravstvene usluge. Ono sto je sigurno, vakcina ne sprijecava zarazu, a kakve posljedice i nuspojave ce sa sobom donijeti u narednom periodu, dragi Bog neka je na pomoci. Mnogi eminentni strucnjaci imenom i prezimenom su protiv vakcina, pogresnog protokola lijecenja i nazivanja ovog pandemijom, dok elite, farmacija i neimenovana struka sprovodi svoju agresivnu agendu vakcinacije uz pomoc medija.

/ Najnovije