Čović: Završena je priča o građanskoj državi, nema pokušaja transformiranja BiH

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

?

?

Haha

Kakva dva “bošnjačka” predstavnika Čoviću? Muslimanska Čoviću, dva muslimanska predstavnika. Ako to do sad ne znaš, onda ništa ne znaš.

"Središnjem izbornom povjerenstvu (CIK BiH)" LOL :)))

Nounaru, ako si ti nepismen, mi nismo. Poznajemo i maticu srpsku i maticu hrvatsku, dvije komponente srpskohrvatskog jezika. Tako da se ti bolje ogranici na korisne prevode raznoraznih "zikrova' koje apsolutno niko ne razumije, a ostavi se bespotrebnog prevodjenja sa matice zapadne na maticu istocnu. To mi pismeni znamo.

Miladin

Hdz fasista. Dohakacemo ovom zlu uskoro.

O,ima,ima

Covicu mafijasu,ovo ti je zadnji krug koji trcis,ali predsjednistva neces vidjet.Slijedeci clanovi su Becirovic,Komsic i Mijatovic,a oni ce definitivno gurati BiH u smjeru gradjanske drzave i naravno biti ce zasticena takodjer etnicka prava,ali nikad vise ustaske tvorevine herceg-bosne i rs ce se laganini ugasit.BiH ce bidi drzava se cetri regije sjever,jug,istok i zapad.

hahahaha

hahahahahaha dzes' "legitimni"

MUJO

Kakva dva “bošnjačka” predstavnika Čoviću? Muslimanska Čoviću, dva muslimanska predstavnika. Ako to do sad ne znaš, onda ništa ne znaš. ka Haha STA SE CUDIS DOBRO JE REKO MI BOSNJACI SMO IZABRALI ONO GOVNO ( KOMSICA) VISE NIKAD NECE DOBOT MOJ GLAS

ne nadaj se zavrsetku

ta prica je ziva i tek pocinje

TNT

Čović: Završena je priča o građanskoj državi... Nista nije zavrseno g.Legitimac, tek smo poceli, tek su se motori zagrijali ... Zavsena je samo tvoja Lazna ugrozenost, EU vas je provalila, dzaba svi kontakti Plenjovica i Zelanina borba na svim mogucim i nemogucim terenima.

Porfiricus Geneticus

Čoviću krivousti nelegitimni, kraj je došao tvojoj fašističko-rasističkoj nakani. Hajde ti sa Dodukom i Mihljanovićem lagano u ZRusiju!!

A jeko ova dalabu? Ovaj katoliban?

Herceg Bosna

Lijepe riječi su ukras!

HAMO

Osjecam se ugrozeno i majorizirano kao bosnjak. Ovaj *** ima EU putovnicu i moze se slobodno kretati i mjenjati adrese sirom EU. Da, on to moze kao hrvat a ja kao bosnjak to ne mogu je imam samo bh pasos. Da, ovaj *** obilato koristi tu povlasticu u gradjanskoj EU dok velica nacionalizam, segregaciju i fasizam, dok ja koji zagovaram EU vrijednosti i u BiH nemam pravo biti dio EU, zbog njega i njemu slicnih koji me blokiraju na svakom koraku svojim fasistoidnim zahtjevima. Po vrh svega on jos moze glasati u EU i HR. Fuj

ZA LJILJANA? OVO JE PRAVA ISTINA!!!

STA VAM JE URADIO RAHMETLI ALIJA PA VI SEBI NECETE DOCI ZA HILJADU GODINA.PRODATI SVOJ NAROD SRBIMA I POKLONITI POLA DRZAVE A ONI NAPRAVISE GENOCID I POSTASE POBJEDNICI. A VI SADA TRAZITI GRADJANSKU DRZAVU TOTALNO NEMOGUCA MISIJA.

Er

Kakva dva “bošnjačka” predstavnika Čoviću? Muslimanska Čoviću, dva muslimanska predstavnika. Ako to do sad ne znaš, onda ništa ne znaš. ka Haha TACNO, MUSLIMANSKA,-ŠKUTORI

Ostali

Zašto toliko prostora posvećujete ovom mafijašu???!!!

Guest

Guest Sta zna kamenjarski lopov sta je gradjanin. Kod njega glasi ona: Bolje u pizdicima prvi vise se moze hapati nego u gradu drugi. Sve ce ti skociti na nos kad budes u hapsani na redaljku.

N

Mladin bili je i veći *** pa nisu dohakali vjeruj da ti i svi tvoji nemate nikakve šanse , dokazano prije par godina

Kucuk

Rasplaka me Човић, hahaha. Pa naravno da neće sjedit ni skim zajedno jer neće bit izabran za člana predsjedništva.

KADA CE PYCIJA OCLOBODITI

BOCHY OD TYPAKA

KADA CE PYCIJA OCLOBODITI

BOCHY OD TYPAKA

Tipican

Bosna je prije svega povijesno katolička zemlja .. Bošnjaci mogu spustiti glavu kao i prije 90' i sve će biti uredu .. ako se rat nedaj bože desi neće ostati Bošnjaka u BiH ... Ali ne smiju početi ništa ..

/ Najnovije