Čović opet 'grakće': Treći entitet je rješenje, Sarajevo želi muslimansku državu

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

qqq

Svi rvati u Sarajevu su zaposleni i to na dobrim pozicijama, za razliku od Bosnjaka u Capljini!!

Zeli?

Zelis i ti fasisticku krvacku drzavu NDH pa niko o tom ne prica. Zelim ja privatni mlaznjak pa sta.

Gost

Ohrabren kandidaturom Carla Schmidta za visokog predstavnika ovaj prica sta zapravo hrvatski HDZ potencira preko Merkelove. Ali problem je sto se ne pita Njemacka, nego su nasi najbolji prijatelji Amerika i njihova ce biti zadnja....tako dragi covke smiri se na kraju se mrtvi broje....

HEPA

Jedva čekam dan kad,ako Bog da,ušetaš u doživotni zatvor!

SsS

NIKADA, NIKADA, NIKADA TAJ SAN NECES DOSANJATI, A MOZDA NI TADA...

CC

Neces Covicu nikad dobiti treci entitet, nece se Hrvat nikad vise pitati u Mostaru i neces nikad Covicu dobiti iz orni zakon po kome se samo ti mozes kandidovati za clana predsjednistva ispred Hrvatskog naroda !

Ddd

TI I TVOJ PAJDAS DODIK IZAZIVATE SVAĐU MEĐU NARODIMA JER TAKO VAM JE NAJLAKSE: ZAVADI PA VLADAJ. HRVAT SAM, NIKADA SE NECU POVINUTI T E B I.

Bosnjak

Dajte hrvatima cijelu federaciju na upravljanje,imat cete normalnu drzavu i dobar standard.dokle god vam bosnjacki lopovi i ratni profiteri a i ratni tajkuni upravljali radit cete im za 400 km,bit cete im hamali cijeli zivot.dok se ti pohlepni zelenasi bogate.Bugojno.

Bosna Bosancima

Bosanci su svi građani Bosne, bez obzira na vjeru, naciju, politički ubjeđenje, seksualnu orijentaciu, boju kože.... E, tog i takvog Bosanca fašisti ne spominju i žele ge izbrisati sa lica zemlje. E nećemo tako Čole i Dole. Zato im je Željko trn u oku, jer znaju da njemu glas da ju Bosanci

071

Mislim da će ti biti tvorzaš umjesto trećeg entiteta. A entitet ti treba samo da bi mogao dalje neometano da kradeš. Kanda sveta trojica još nisu skontali da se atmosfera radikalno mijenja - i te izbore u Mostaru ste sa SDA morali lopatom da pokradete, i da teško da više ima šuplje priče koja će vas spasiti od bijesa ljudi i zakonskih sankcija. Većini građana je vaša priča uvijek bila debilna, a sada je dibidus potrošena.

NB

Dobar recept mu je Mile dao. Bošnjaci hoće a oni već napravili paratvorevine! Onaj u vreći i onaj što sjedi sa tobom....

Gost

Urednika ovog portala sram da bude! Kakva je to profesionalnost da se za nekoga kaze da "grakce"! Ne smijete pasti na nivo nekulturnih osoba i sluzit se krajnje neprimjerenim rijecima. Bez obzira o kojoj osobi se radi. Normalno je da svaki politicar tjera vodu na svoj mlin, kao i svi mi, ali ne mozete sebi dozvoliti da se spustite na nivo pracovjeka.

ArtuDitu

Zasto se ne povecaju carine na uvoz rvatske robe?

qqq

Zasto brisete komenatre???

chim

Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema

Hahaha

Razlika je u tome što se gospodin Dodik drži dogovora, dok kad se nešto dogovorim s Izetbegovićem to se ne provodi. Ovo su zatucani bosnjacki novinarcici trebali boldovati, jer je upravo to srz svih problema u bih. Lazljivost i licemjernost bosnjackih politicara ne poznaje granice i sa takvima se ne moze dogovarati.

@qqq

Zato sto je to normalno u islamskim zemljama, ako nesto kazes protiv muslica ode ti glava, to je ta fina njihova tzv. gradjanska bih.

Istina

Dokazi protiv mahmuljina i alije, koji nikada nisu objavljeni na multi-kulti, tolerantnim i objektivnim bosnjackim medijima tzv. bht-u i ftv-u: https://youtu.be/nR3fc6n8-g0 https://youtu.be/B2uQ7uD0dfg https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2021/01/22/tvclip045887.mp4 https://youtu.be/nJqna_NH3MA https://youtu.be/eLD8k1zzZZA

Pajdo

Ima Covic treci entitet Zagreb.....zagrebi i neokreci se Dragane

Idi

Idi bolan u prvi entitet u croaciju tamo te jedva cekaju i neces biti ugrozen i bit ces ravnopravan i legitiman

/ Najnovije