Čović: Tragamo za oblikovanjem Ustava, optimističan sam

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eee

IZBORNI ZAKON, ALI DA BUDU RAVNOPRAVNI SV I H R V A T I A NE SAMO HDZ HRVATI. RADMAN SE ZALAZE SAMO ZA HDZ.

Slava Storonci

Znači da je ono sa Sejdićem i Fincijem čisto bezveze. Još ako k tomu dodamo i Komšića imaš čisti muti-kulti. :D

BD

Mjesanjem u unutrasnje stvari , a pogotovu trazenje rijesenja za mjenjanje ustava susjedne drzave Hrvatska je prekrsila Becku konvenciju !

ustavotvorna skupstina

Gradjani BiH, ne dozvolimo da nam ovakvi oblikuju novi ustav...To moze da uradi samo Ustavotvorna skupstina, tijelo koje se formira iskljucivo na ekspertskoj osnovi. Eksperti nisu samo pravnici. Stavise, s obzirom na stanje naseg pravosudnog sistema ali i strucne bijede nasih pravnih fakulteta, njih treba da bude najmanje. Pored ekspertize tu je jos jedan kriterij: moralna cistoca clanova.

kmg

tragaš ti za ku4činom, to ćeš i dobiti.

Koel

Dobit ces mudo marijanovo

Rezidualni mehanizam

Dragan Čović jeste primijer bruke i sramote za najsvjetlije tekovine ustaškog pokreta ali je potpuno u pravu kada tvrdi da hidrocentrala Đerdap na Dunavu zajedno sa svojim zapadnim zaleđem treba da pripadne državi Rumuniji.

T

Nemoj samo ti biti optimistican. Kad god si ti bio optimistican od dogovora nije bilo nista.

@ustavotvorna skuptina

Moralna cistoca clanova kazes, mislis kao kod vasih sda kadrova, velikih vjernika i jos vecih lopova i zlocinaca?

/ Najnovije