Čović poručio Bošnjacima: Ako ne bude išlo, morat ćete jasnije čuti glas...

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Evo smo se prepali...

Kad ti ga zakrhamo u shoopack..

..cucemo vjerovatno taj glas...bjelocarapanski kvazikomunjaro

kikirez

Pa ne moze ni funkcionirati nista(osim vase pljacke),dok god ste ti i tvoj jaro Dodig,tu gdje jeste.A tu vam je negdje i Ridjobrada smlata.

Legitiman 100%

Samo ivo komsic moze bit legitiman na sljedecim izborima,ako bog da.pozdrav od građana BiH

Guest

Guest Da nije mozda tvoj glas kamenjarskog krivoustog lopova i gladnih saveznika. Pozuri da ne zakasnis da te cuju,jer ces ubrzo ili u bjezaniju ili u zatvor na redaljku.

Gost

Slažem se da nas Hrvate predstavlja Ivo Komšić. Nedavno sam ga slušao na N1 i tačno je sve ono što je rekao. Hrvat iz Bosne

Covjek

Pravi STOJAN MUTIKASA!

Nino Raspudić

Super, to su stvari koje se ne sviđaju hdz-u.Sad bi vam ja dao spisak sta se sve ne sviđa Bošnjacima pa ako ne bude išlo morat će te jasnije čuti glas!

.

On direktno prijeti onim sto je se vec jednom desilo devedesetih !!! Daleko si dogurao lopove i prevarantu Spreman si izazvati krvavi rat da bi spasio vlastitu lopovsku neistusiranu straznjicu Fuj stoko primitivna

Katy

>>Rana zora 04:00 …1994 Armija BiH i desetak njenih brigada cekaju naredjenje da oslobode Kiseljak, Vitez i druge gradove pod kontrolom HZHB…premoc…za par dana sporazum u Washingtonu…stali smo!!! Rana zora ali sad 1995 oslobodjen Mrkonjic grad, na pragu Banja Luke i Prijedora…premoc…stali smo…Dayton…i tako nam vec skoro tri decenije opce sa majkom … sa SDA na celu u ulozi vazelina … udaraj te dok mozete…zabolit ce i nas jednom a onda… ka Neko ko pamti<< A od koga da oslobodite Kiseljak? Od njegovih stanovnika? Kreteni jedni!!

@Neko ko pamti

>>Rana zora 04:00 …1994 Armija BiH i desetak njenih brigada cekaju naredjenje da oslobode Kiseljak, Vitez i druge gradove pod kontrolom HZHB…premoc…za par dana sporazum u Washingtonu…stali smo!!! Rana zora ali sad 1995 oslobodjen Mrkonjic grad, na pragu Banja Luke i Prijedora…premoc…stali smo…Dayton…i tako nam vec skoro tri decenije opce sa majkom … sa SDA na celu u ulozi vazelina … udaraj te dok mozete…zabolit ce i nas jednom a onda… ka Neko ko pamti<<Ja mislim da si se ti tad rodio u bolnici negdje u Njemačkoj

tonk19

Rodila majka pametno. Kako silom hoće stolicu i da se zaštiti od progoni za svoje lopovluke i vuče sve u hrvate u ponor samo da bi zaštitio svoju guz...icu i stolicu. Svjestan je da ga mi hrvati ne volimo i da nećemo sa glasujemo za njega pa sve radi da bi se ustolicio samostalno

HashimQ

Čoviću, ako ti budeš čuo glas građana kad ti se obrati, to će ti biti zadnje što ćeš čuti.. Ovog majmuna treba proglasiti nepoželjnim u Sarajevu, đubre tzv legitimno!!!

Da,da

Da,clan predsjedništva mora biti covic a tko nije iz zapadne hercegovine nije Hrvat.

N

Hajde covicu da se dogovorimo pa da bude jedan predajednik iz federacije? Moze li tako? Ko vise glasova dobije na izborima njegova djevojka? Ili bi se u ovom slucaju pozivao na dejton?

Dodik je car!

Očigledno smo korak bliže mirnom razlazu.

DuškoDugouško

Narodi na 75% teritorija države ne želi biti više u sastavu sa ostatkom, jebiga. Mirni razlaz je najbolje rješenje, jebiga.

Ljiljan

HAHAHAH promicatelj europski vrijednosti ,krivousta podmukla nakarada!!Ja još od sranjinog(retardirani tuđman)vremena nisam vidio podmukliju,licimjerniju njušku od ove!!!

Habuhabuhabu

Ovog je stvarno umjetnost bilo praviti.

Panzer

>>Rana zora 04:00 …1994 Armija BiH i desetak njenih brigada cekaju naredjenje da oslobode Kiseljak, Vitez i druge gradove pod kontrolom HZHB…premoc…za par dana sporazum u Washingtonu…stali smo!!! Rana zora ali sad 1995 oslobodjen Mrkonjic grad, na pragu Banja Luke i Prijedora…premoc…stali smo…Dayton…i tako nam vec skoro tri decenije opce sa majkom … sa SDA na celu u ulozi vazelina … udaraj te dok mozete…zabolit ce i nas jednom a onda… ka Neko ko pamti<< Toliko ste jaki na 15%Niste mogli uzet Žepče selo u Usori.Toliko ste jaki da je Alija kmečio Franji da ovaj pošalje HV i pomognei Bihać koji je pred padom.Jajce vam je poklonjeno ušli ste u G Vakuf iz kojeg su Srbi pobjegli.Šta mi sereš tu Sarajevo imalo 25 000 boraca 95 dobro naoružani i nisu probili obruč.Sve to na 15% poklopi ae i ne kaki više

Yyy

BOLESNIK HOCE DA BUDE U PREDSJEDNISTVU...

22

UMJESTO DA BUDES POMIRITELJ JER DOGOVOR KUCU GRADI, TI KO TVOJ D O D I K HOCES DA RAZGRADJUJES. BOLESTAN SI, ZNAS SVOJE DJAGNOZE, BOLJE DA TE PO LIJEPOM SPOMINJU NEGO PO RUZNOM.

Salih

Zar jos nije podignuta optuznica za ratne zlocine sta je covic radio u logoru u Mostaru dokazi postoje ako covic ne odgovara onda pustite dudakovica na slobodu ko je to covic a sto prijeti moglo bi se desiti da ostanu bez i jednog Hrvata u BIH

Nikolica s prikolicom

Избирательная система практикует США. Хотите сказать, что США не гражданское и демократическое государство? Калифорния имеет 39,5 миллионов жителей, и W.Virginia 1,7 млн. И оба дают 2 члена в Доме представителей.

Kija

Legitimni sve što ne funkcionira vi ste izazvali svojim blokadama i ucjenama ne valja ti izborni a valjao ti je kad si ti bio biran.... ko bude igrao po tvom taj je izdajnik BOSNE I HERCEGOVINE!!!!!!!!!!

Ja sam

pravi hrvat i ti me ne zastupas! Tacka!

Evo

dat cemo ti da budes predsjednik kucnog savjeta ako ce te to smiriti!

Joja

Jarane imas li granicu samo kmecis unistio si sve sto ti je doslo do ruke alaminij mostar princip vitez I td a uveo si hrvatski narod u depresiju ugrozeni ugrozeni I samo ugrozeni kad slave opet ugrozeni sram te bilo nije drzava samo Herzegovina koliki ti je imovinski karton I tvoji bliski prijatelja a gdje je obicni narod samo vam naum padnu za izbore

Kija

Covicu sad ti čuj naš glas....licemjeru ...ODBIJ OD DOMOVINE SVIH DOBRIH GRADANA BOSNE I HERCEGOVINE

/ Najnovije