Čović otvoreno zaprijetio: Ako toga ne bude, neće biti ni BiH

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

Tebe neće biti kockoglavi ljigavče s porodičnim grbom! TEBE neće biti, a Bosne je bilo i prije tebe i biće je i poslije tebe i tvoje fašističko lopovsje sekte, ljigavi zlikovče. Radi tebe ljudi glasaju za Komšića, jer mrze TEBE a ne jer vole Komšića, i opet će, znaj to!

?

Stožerniće i štovatelju uzp-ea : Nikad nećeš dobiti dovoljno ruke u Parlamentarnoj skupštini BiH za taj naci-apardhejdski pristup izborima...Probaj , pa će vidjeti...A , što se tiče ublehe "...neće je biti...", sjeti se samo poručnika Ante...i kako je završilo njegovo "snivanje" vaših zajedničkih snova.

glupane

Konjino gdje god se okrenes oko tebe je Bosna.Kad udises zrak papak udises Bosanski.Kad vodu pikes pijes Bosansku jado jadni.Nebitan si totalno i nelegitiman.Samo palis iskre mrznje i belaja i podjele jadu nakaradni.

sarajevski katolik

Gdje si Legitimni, nisam te prepoznao! Trećina Hrvata glasa za tebe, jer pola ih ne glasa uopšte, pa ti sad vidi. Imaćeš i moj glas kada raščistiš sa zločinačkom politikom RH, Tuđmana, Bobana i šestorke. Što nije HDZ ostvario u ratu etničkim čišćenjem, želi ostvariti u miru ucjenama.

Dobrinjac

Probosansko je da prestanete umisljati da ste vi hrvati, bakirovi da prestanu umisljati da su turci a dodini da su srbi. To je sve.

Koel

Moze samo tebe da ne bude a bosna je bila i bit ce

S

Evo sve nam se gace tresu od tvojih prijetnji. I udruzen s Dodom nece moci proci to tvoje ni morgen a mozda ni tada

Guest

Guest Zar niste skuzili ovoga " promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika" zbog cega se bori za izborni zakon. Zbog svoje Hacijende koju ne moze preseliti uHrvatsku-ZG nego jos jednu da napravi da se sestre ne svadjaju. U Hrvatskoj bi bio niko i nista posebno sto su stari i sto priroda postojanja covjeka cini svoje. Vidi li gdje mu je Ante-HB ostavio sve pa zbrisao u ZG.

Gulliverus

Hajde ti protuustavni i legitimni osvoji broj glasova na izborima a ne prijeti i ne čini akt protiv države a ako ti ne odgovara demokratski sistem vrijednosti, ili si nezadovoljan što si "pravi" i "istinski" ali nisi i jedini, onda fino sa VP Schmidtom u Njemačku pa tamo prosipaj ovakve želje i nakaradni sistem želja pa da vidimo dokle bi dogurao. Dosta si pljačkao i unazadio ovu zemlju, pa hajde malo na zapad pa da ti vidimo postignuća.

Guest

Guest @ sarajevski katolik Svaka cast na komentaru bez uvijanja.

Guest

Guest Ima li igdje Smidtha da mu neko prevede ovo hercegovacko sta je zaprijetio. Ili ga je i on ohrabrio na podrzavanju izbornog zakona pa izgubio kompas.

Porfiricus Geneticus

VP Šmite, vodi ti ovog "jedino jedinstvenog" u Njemačku pa da vidim

Podsjetimo

Navodni dogovor tuđman-milošević bio je javna notorna izmišljotina koja je trebalo da prikrije istinski tajni sporazum vučić-zukorlić u karađorđevu koji je trebalo da zaštiti ratnog zločinca momčila perišića poznatog između ostalog za granatiranje Zadra i Mostara.

PD

Jadan uvijek zabrinut za Hrvate. Odi u BRISEVO (ubijeno selo) i tamo su zivjeli Hrvati al’ Covicu to tebe ne zanima jer to Brisevo se nalazi u entiteti rs

Franjevac

Hrvatska je podjelila državljanstva bh hrvatima, napravila svj denografkso-politički i glasački i bazen. Hrvati, kao i drugi napuštaju BiH zbog politika nacionalnih oligarhija. Samo država ravnopravnih je moguća. To uostalom konstatuju u presudama Eurooskig suda za ljudska prava.

Bosna Bosancima

.

Hrvatska Hrvatima

.

Srbija Srbijancima

.

Crna Gora Crnogircima

.

chim

SAMO i JEDINO GRAĐANSKA, bez Hrvata, Bošnjaka i Srba napisano velikim slovima i tako će i biti.

ha

ha ha ha

SMEČE POKVARENO

HINJAVO!

Muslimanitet na haparatima tipa

Sveubija Malina

?

Sveubija Malina ka Muslimanitet na haparatima tipa o čemui ti, dezorjentisani fašisto?

Bejha

Hrvati su, u odnosu na malobrojnost, zatupljeni mnogo bolje u svim institucijama od kantonalnog do državnog nivoa, od svih drugih. Pola Hercegovine radi po vladama i ministarstvima. Ostali koji se ne svrstavaju u tri nacionalistička tora, nisu nigdje i nikako zastupljeni.

Nona!

Smekeru, dosadio si svima! Kukas kao dijete jer ne mozes da dobijes sto zelis na hinjaka, da vladas Bosnom i Hercegovinom sa svojim djidjanima. Bosna i Hercegovina nije nikad bilo samo tvoja , niti ce biti, Sam sebe si izlevatio svojim muntanjem, satro zelis svima dobro. NONA !

111

DA VAM NIJE BILO BORACA ARMIJE BIH, I HRVATSKA BI BILA U ENTITETIMA. A BIH NIKADA NECE NESTATI, IMA NAS PATRIOTA.

Bice,bice

Bosne je bilo prije covica,za vrijeme covica bit ce je i poslije covica. Nebi bilo lose kad bi covic postao civjek

KLOSA

DA JE PRAVNE DRZAVE TI BI ODAVNO BIO NA ROBI ZA RATNE ZLOCINE DOKAZI I SVJEDOCI POSTOJE

Tule

Covicu Bosne će biti sigurno samo tebe neće biti i to sogurno100%

Rus-mir

https://poskok.info/tegeltija-smatra-da-je-komsic-koristan-srpski-sin-sahranjuje-bih-time-pomaze-ostvarenju-ciljeva-republike-srpske/

/ Najnovije