"Čović je došao do kraja svoje političke karijere, on je uteg Plenkoviću"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile

Plenki je zakon, on ladan ko led, jasno je da se prema EU ne može sa bez ispunjavanja hrvatskih uslova. Milanović je tu glavni biser.

Mostar

Lijepe riječi su ukras !

E sad ce SIPA uzeti stvar u svoje ruke! Pa bjezanija u H, pa sakrivanje,pa alkohol,

.

Igrac

Plenkovic jest anemicar i djeluje kao mlohava cuna,ali provodi svoje planove.Okruzio se poslusnicima i sto god zamisli ostvari,a onaj ruski agent stakor sa pantovcaka samo blebeta i vrijedja u mikrofone.Da mu gurnes krusku pod njusku on bi brabonjo i neznam zasto ga rusi placaju i opskrbljuju sa cocainom ,a on im nista ne koristi.

nasvasta

Lijepe riječi su ukras!

Tatar

E moj Plenkoviću namjestis čovjeku da se koliko toliko opere a on još više ***

Guest

Guest @ NIKO Vidi se po nicku da si dvonoska dalabu bez repa.

Mlatite vi sta god hocete, analizirajte, cijepajte dlaku na cetvrtine, ali jedno je sigurno, a to je da ce Covic politicki UVELIKE nadzivjet Plenkovica.

Aparatchik Brisela ide u ropotarnicu politicke povijesti u Hrvatskoj vec na slijedecim izborima, a Covic se pokazao kao borac za prava Hrvata u BiH i on ce kroz to SIGURNO obastat. I to je tu nebitno sto je on krimos, a Plenkovic samo ulizica i beskicmenjak. Covic ce ga politicki uveliko nadzivjet i i dalje nesto predstavljat, kad Plenkovic bude sveden na svoju izvornu ulogu briselskog cate.

Nikolica s prikolicom

Čudni zaključki, milo rečeno. Kad će Čović doći do kraja svoje političke karijere odlučit će njegovi birači, a što se toga tiče nikad čvršću poziciju nije imao. Samo politička neznalica može tvrditi nešto drugo. Drugo, uteg Plenkoviću je BiH, kao i EU i USA. Realno gledajući, upravo zbog svega s čim BiH opterećuje naš Zapadni svijet, bi se mogao pojaviti neki novi "Banditer" i konačno odrediti što uopće učiniti s tom nesretom i duboko podijeljenom državom.

bosanac

Čović je uteg BiH,već 25 godina on ruši državu koju je opljačkao i hercegovačka preduzeća uništio,on je gori od Dodika,ustaša je to,UZP-ovac,zašto Evropa nazor zatvara oči pred ovakvim monstrumom,zabranite mu političko djelovanje,ukinute hdz stranku,vidite šta se dešava u Mostaru,zaustavite ga,DA NEBUDE KASNO

/ Najnovije