Čović ironično poručio: "Kao što ja želim izabrati Komšića, tako Bakir želi..."

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Ko umanji vrijednost glasa Bosanaca u uveća fašista taj nek se seli iz BiH.

Mozes nam ga duvati Ćovke!

.

gost

ko udovolji bosnjackim fasistima taj nek seli iz BiH.. siroko mu polje.

samo da se zna

Osim stenograma, naređenja, direktiva, postoji veliki broj drugih dokaza koji govore o uključenosti oružanih snaga Hrvatske u napade na područje Gornjeg Vakufa, jasan je Vele. “Na koncu, potvrđuje to i slučaj vojnika HV-a Ivice Jegera iz Osijeka, kojeg su, spletom okolnosti, kod Gornjeg Vakufa zarobili pripadnici Armije RBiH. Mi u knjizi objavljujemo razgovor s tim čovjekom koji je, prema našim informacijama, i danas živ, te živi u svom Osijeku. Dokazuje to i monografija 7. gardijske brigade ‘Puma’. Ova brigada ustrojena je u Varaždinu, sastavljena uglavnom od stanovnika sjeverozapadne Hrvatske, a etablirala se kao najuspješnija postrojba HV-a. Oni navode: ‘Jedna ojačana bojna sastavljena od pripadnika 7. GBr, odlazi, i to u dva navrata, na posebnu zadaću kao ispomoć HVO-u sa zonom odgovornosti na uskopaljskom (gornjovakufskom) bojištu u BiH’. Pojašnjavaju da je od 10. do 17. decembra kod Gornjeg Vakufa bilo 108 pripadnika te brigade na tom području i da su držali položaje kod sela Ždrimci u Gornjem Vakufu. Također, 31. decembra 1993. upućene su tri pješadijske bojne te brigade. U Bosni i Hercegovini su ostali do 26. januara 1994.”

Guest

E neće moći da nečiji glas vrijedi duplo u odnosu na druge kako bi HDZ bio stalno na vlasti

@Samo da se zna

Narod je jedan. I opet bi!

jao

Kako je naporan lik. Ne postoji opcija da bude kako si ti zamislio Čoviću. I dalje ćeš gledati Komšića u predsjedništvu .

ALA

Nema izbora, dosta je sa teroristima iz Sarajeva pregovarati

Mostar

Herceg Bosna je rjesenje! 3 entiteta daju BiH veliku sansu za dugorcnu stabilizaciju, a time i prosperitet

Name

Lazov, fasista, sovinista...sve je jasno.

3 entitet

Herceg Bosna je rjesenje! 3 entiteta daju BiH veliku sansu za dugorcnu stabilizaciju, a time i prosperitet ka Mostar pa imate 2 cista kantona u hercegovini ko vam brani da ih spojite i zivite po svom ubjeđenju.niko.problem je sto nemate para i id cega to finansirati.sutra ce vam bosnjaci podpisati to sranje hzhb.od cega cete zivjeti od kamena.

@samo da se zna

Narod je jedan. I opet bi! ka @Samo da se zna bujrum, tu smo.... svoji na svom!

Herbeg Bosna HR

BOSNE NECE BITI MIRAN RAZLAZ SA POURICAMA

Www

O TOM, PO TOM...

AsAsova

Nek idu svi, samo nek ostane Komsic.. Jedan predajednik, moze Vojin M. bit potpredsjednik i ne treba niko vise.. Ta dvojica su nam taman da pohapse tebe, bakira, dodika i vase gmizavce..

Panzer

Ljepote na 23% Komšića će mo uzinad Hrvatima birat još 100god. Selmu mudžahedina iz Bugojna opet.Nema veze što osmica nema diplomu,nema ni prva hanuma pa liječi ljude.PROBLEM NAŠEG PAŠALUKA JE TAJ ŠTO SMO OKRUŽENI KRŠĆANIMA SA SVIH STRANA KO PALESTINCI U GAZI.NEMA VEZE BRAĆA TURCI ĆE NAM BACAT POMOĆ PADOBRANIMA HAHAHAHA

Muci olosu

Muci ološu ili ti ga fukaro; da te podsjetim,a ti prenesi slijedeći put u Zagrebu onom štakoru milanovicu zvanom muktas i plenkovicu zvanom anemičar ili ti ga faca od šumara.U Banja Luci gdje nije bilo ratnih djelovanja ubijeno je preko 1000 Hrvata,u bosanskoj posavini je nestalo preko 220 000 ,a u Banja Luci 80 000 Hrvata.Tome su krivci tudjman ,susak,ti i uzp.Popij jednu praljkusu i učini hrvatima uslugu.

Nikolica s prikolicom

Narod je jedan. I opet bi! ka @Samo da se zna bujrum, tu smo.... svoji na svom! ka @samo da se zna<< .......... Ne znam kako, ali neka tebe "na svom". :)))

Rođo

Kmeeee

Mario

Nikada više moj glas hdz-u i ovom ljigavcu!!

/ Najnovije