Čović doživio poraz: U rezoluciji EPP-a se ne spominje legitimno predstavljanje

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TNT

Eto Covicu propade ti i poslednji Zeton !! Imas li jos kavih u steku !?

Ovo je odlicna vijest! Izvanredno! Odusevljen sam!

Zlatni debiljan koji nikad u borbi nije bio ce da nastavi da razvaljuje BiH. Samo naprijed!

Roki

Ćirilici ostaje samo da sa kumom Satlerom ispija boce rujnog vina i tuguje

Db

HAHAHAHA MA SAMO SE TJEŠITE.BEZ HDZ-A NEMA NAPRIJED

Zgoozen krivousti kriminalac :-D

..

Bosanac

U Zenici sam ja ugrozen od Rvata svi su na drzavnim jaslama ili privatnici ima jedan rovi po kantama

JA1

E jest vam objasnjenje i tekst nigdje veze. Samo bombasticni naslov,jer klik je bitan a ne sama vijest. Gdje vi vidite da oni kontriraju covicu?

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Ne znam za vas... al ja odoh malo na "Poskok" komentar :)

nasvasta

Utješi će ga Bake uhljebiće i promaknuti sve štovaoce krivoustog fašiste da krivousti soko i dalje leti visoko.

RAGIB

PA MOJI BOSNJACI JESTELI PROCITALI STA PISE MORAJU SE PROVESTI ODLUKE EVROPSKOG SUDA I USTAVNOG SUDA BIH PA TO SU HRVATI TRAZILI TO SU DOBILI DA NEMOZE BOSNJAK IZ GORAZDA PRESTAVLJAT HRVATE STO SE KOMSIC SMIJE I ON JE IZGUBIO OVOM ODLUKOM MOJI BOSNJACI STO PRIJE OTKANTAMO KOMSICA BIT CE NAM BOLJE

Guest

Guest Gdje ste vidjeli u svijetu da kamenjarski ortodoksni lopov cigos krivousti predstavlja gradjane. Njemu je mjesto u prdekani i onda redaljka. Samk mu treba Kita revic kupiti sapuna parfem mu ne treba.

Guest

Guest @ RAGIB Sta mislis da tebe izaberemo umjesto gospodina Komsica? I da teprosetamo po tvom selu ha?

aa

PA MOJI BOSNJACI JESTELI PROCITALI STA PISE MORAJU SE PROVESTI ODLUKE EVROPSKOG SUDA I USTAVNOG SUDA BIH PA TO SU HRVATI TRAZILI TO SU DOBILI DA NEMOZE BOSNJAK IZ GORAZDA PRESTAVLJAT HRVATE STO SE KOMSIC SMIJE I ON JE IZGUBIO OVOM ODLUKOM MOJI BOSNJACI STO PRIJE OTKANTAMO KOMSICA BIT CE NAM BOLJE ka RAGIB hahahahahaha.......... NE!

King

Sto bi reko dr. Arslanagic - prno Mahmut nemere se dahnut!

Mostar

EPP poziva na brzo rješavanje izbornih reformi na sveobuhvatan način, u skladu sa zahtjevima članstva u EU. Izborne i ustavne reforme, u skladu s načelima EU i odlukama međunarodnih i Ustavnog suda, što uključuje ravnopravnost tri konstitutivna naroda, ostalih i svih građana.

Ljiljan

E jest vam objasnjenje i tekst nigdje veze. Samo bombasticni naslov,jer klik je bitan a ne sama vijest. Gdje vi vidite da oni kontriraju covicu? ka JA1 SESTRU TI PODEREM PO SRED ŠUPKA!

Boske

>>PA MOJI BOSNJACI JESTELI PROCITALI STA PISE MORAJU SE PROVESTI ODLUKE EVROPSKOG SUDA I USTAVNOG SUDA BIH PA TO SU HRVATI TRAZILI TO SU DOBILI DA NEMOZE BOSNJAK IZ GORAZDA PRESTAVLJAT HRVATE STO SE KOMSIC SMIJE I ON JE IZGUBIO OVOM ODLUKOM MOJI BOSNJACI STO PRIJE OTKANTAMO KOMSICA BIT CE NAM BOLJE ka RAGI Pa moj Ragibe jeboli te Čović .Svi smo za to da se provedu presude Siuda za ljudska prava iz Strasbourga kao i Ustavnog suda BiH,Čović je bio samo za to da se udovolji zahtjevu HDZ a sve drugo ostavi po strani.Samo po redu riješavati treba ,Sejdić finci ,pa Zornić pa Pilav ,pa ovo pa ono pa HDZ..neće ni biti potrebe .

Miki

bas je kongres epp stranke bitan, ko supalj kurton, ne mogu oni promijeniti nista, dok poturad ne shvati da je bosna 3 konstitutivna naroda, i ostalih, a ne turska pokrajina drzave nece biti, sve ce biti blokirano, eu nece niko vidjeti nego samo kao turista, i ljudi traze postivanje ustava, i svih presuda ustavnog suda to vas poturad najvis eboli jer ste vi koji blokiraju sve, cijelu bosnu ste vi blokirali, niko drugi sda ce vas sahraniti samo ce vam tada biti kasno

Ivan

***

Nikolica s prikolicom

Čović nije doživio poraz, inače rezolucije uopće ne bi bilo. To što govori Čović isto ste čuli i od Escobara, Palmera itd. Ustvari od EU, USA, Rusije...dok Turci mudro šute.

/ Najnovije