Čović: Došlo je vrijeme da pošaljemo jasnu poruku svima u BiH

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Nešto ne gotivim ovog Čovića,ali je čovjek u pravu 100%.Hrvati se ponovo moraju organizovat i borit za svoja prava,kao da je 92god.Hajmo balavi i krezavi Bošnjaci pucajte minuse.Baš se neko nasekiro zbog tog

Panzer

Ljiljan@ Ti možeš sve kralju ali na 23%

krv i cast

Hrvati racunajte na pomoc Srba u borbi za vasa prava!

Necete zlocinci

Ma mozes poruciti sto god hoces,ali neces razbojnice odvajati milimetar BIH hrvatskoj.Dvojni si drzavljanin,pa eto pada plenkoviceva vlada i idi u Zagreb i kandidiraj se za premjera i povedi sve zlocince iz UZP.

Blue

Lazov, lopov, osudjenik. I sad on nama salje poruku??!! Imamo i mi za tebe poruku. Niko ovdje ne zeli nista lose Hrvatima, ali tvoje lazi su nas i njih dovele pred stanje rata. Moraces platiti za ovo, kad tad.

Bosanac

Od cega su ovi rvati ugrozeni moze li mi iko odgovorit

Kad vam skutore ukinemo kladionice zivjet cete od izvoza hercegovackog kamena i od mandarina!

.

Turcin

sam i dicim se da imamo dvije drzave i da drzimo glavni grad drzave u svojim rukama!

BiH

Dragan Čović, hinjavi kvislinško fašistički lopov, vrlo će brzo, možda čak i prvi od ova tri bandita, prije Izetbegovića i Dodika, doživjeti svoj kraj u ovoj zemlji, ako ostane u njoj. Sva imovina koju je ukrao biće konfiskovana. Isto kako će proći i ova druga dva zločinca! Ako pobjegne iz ove zemlje zauvijek možda spasi svoj mizerni život i život svoje lopovske porodicei završi ga negdje daleko, kako on tako i Izetbegović i Dodik. Ukoliko budu toliko retardirani kao njihovi prethodnici pa ipak požele ostati ovdje, proći će isto i gore od svojih prethodnika (Karadžić, Boban i Izetbegović) Živi bili pa vidjeli, neće još dugo vremena proći do tada!

Guest

hajde krivousti stisni muda i proglasi zlocinacku herceg bosnu..

BiH

U ovoj zemlji fašističko smeće više nikad vladati neće. Bio to Komšić, Slavo Kukić, bilo ko dijametralno suprotan Čoviću i HDZ-u, 400 000 glasova Bosanaca on dobija, živi bili pa vidjeli! Ne postoji niko na ovom svijetu ko će ovim ljudima ponovno nametnuti lopovski fašizam Čovića, Izetbegovića i Dodika! Vrijeme koje imaju do novih izbora, i oni i njihovi sateliti poput ovog retarda „Mostara“, bolje je da iskoriste za bijeg iz ove zemlje! Opet, živi bili pa vidjeli i doživjeli! U ovoj se zemlji već 30 godina ne glasa ZA nekoga, nego samo i jedino PROTIV nekoga! Mržnja u narodu koja se akumulirala prema ovoj trojici zlikovaca i njihovim sektama je neiszbrisiva i nepremostiva! Druge opcije, sem ponovnog rata do istrebljenja svih nema! A rat ne želi niko, ali ko ga želi – dobiće ga!

za krv i cast

Hrvati racunajte na pomoc Srba u borbi za vasa prava! ka krv i cast Vidjeli smo vasu hrabrost 9 januara, kocoperili ste se na paradai kao da sve mozete sve do momenta da ste vidjeli da se pucanstvo sprema da vam uzvrati. Onda ste postali ofucane kokoske.. Nigdje junaka na vidiku. Strpljenje je majka prirode , niko te ovdje ne zadrzava ionako si u prolazu jer nisi dio domicilnog pucanstva potomakak ILIRA. Mi smo svijetle put ,plavooki i svjetle kose a ti ? Da nije kod tebe tamna kosa, tamne oci i malo tamniji ten , karakteristike kao kod pucanstva u Srednjoj Aziji.

Hahaha

Došlo je vrijeme da i mi koji ne mislimo kao ti pošaljemo jasnu poruku. Samo izvrćeš i spinuješ. Ima li iko još pravo na život u ovoj zemlji osim tebe i tvojih.

Slijep pored ociju

Slazem se Covke-samo JASNA poruka svima u BiH. I ti i Bake i Dodo ste kriminalci. Nema dalje.

nasvasta

Bake odstupi dok nije kasno .

U.Z.P.ovnu

Evo mi tebi saljemojasnu poruku zločinci kao što su u.z.p.ovnovi i h.n.s. nikad neće doći na vlast.A sad Mars u svoju maticu i na silu traži da vladaš tvojom maticom .Ne dozvoljavamo da manjina koja je iz njihovih matica poklali sve što nije ustaško traži svoja prava i da manjina vlada u tuđim Državama

Za Panzera

Naravno okupite se pa u vašu maticu i tražite da vam daju vaša prava ne vi manjina da tražite koja prava pitamo se ionako imate više nego što vam pripada .Dobit će te prava onako kako ste vi dali prava drugima uvašoj matici t.j. čišćenje svakog ko nije je ustasa

Yebo te

taj šmokljo stvoje lijeve strane!

/ Najnovije