Čović: Dobio sam prijedlog izmjena Izbornog zakona koji je pripremila Trojka. Nećemo to razmatrati

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Salko

Čovke mislim da ćeš na crnu listu

EIS?

A Izborni? A Treći? A čuvajte republiku srpsku, ona je vaše blago? A Borjana? A one dvije bliznakinje s nosevima ko u Pinokia? A Bradara? A Čavara? A Prdara? A Smrdara? A pametni Cvitanović, oličenj eintelekta? A Vlaisavljević svinjčuga? A fen kare? A uznici? A heroj Kordić? A heroji domovinskog rata? A izuzimanje logoraša da poprave ogradu oko Sokola? E joj Drago, Drago, ti nika da zaboraviš onu ćirilicu što si se pola života potpisivao njome ....

Samo mirna disolucija bejha u tri drzavice.

Sve ostalo je lose. Ili ce se prezivljavat u agoniji kao u ovih 30 godina iza kokosarskog rata, ili ce nastat novi (kokosarski) rat. Ima jos malih drzava po svijetu, pa odlicno stoje. Primjeri su San Marino, Andora, Liechtestein, Luksemburg itd itd.... Bit ce ispocetka malo tesko, neki ce ostat kod onih drugih, ali ce se kasnije u nekoliko narednih godina izvrsit zamjena ili prodaja, te preseljenje. Tako ce se doci do relativno jednonacionalne tri drzavice. I mir za sva vremena, umjesto ove tihe propasti.

***

***

A MOŽE I TAKO, EVO:

Sve ostalo je lose. Ili ce se prezivljavat u agoniji kao u ovih 30 godina iza kokosarskog rata, ili ce nastat novi (kokosarski) rat. Ima jos malih drzava po svijetu, pa odlicno stoje. Primjeri su San Marino, Andora, Liechtestein, Luksemburg itd itd.... Bit ce ispocetka malo tesko, neki ce ostat kod onih drugih, ali ce se kasnije u nekoliko narednih godina izvrsit zamjena ili prodaja, te preseljenje. Tako ce se doci do relativno jednonacionalne tri drzavice. I mir za sva vremena, umjesto ove tihe propasti. ka Samo mirna disolucija bejha u tri drzavice. . - Brate dragi, po procentima. Pa koliko kojih ima neka dobiju toliku državicu i toliko teritorija. I mir za sva vremena, umjesto ove propasti.

BuH

I to trojka zove kompromisom, ti kazes ovako cemo i ne razmatras niciji drugi prijedlog i sve stoji blokirano dok to trojka ne prihvati.

BuH

. - Brate dragi, po procentima. Pa koliko kojih ima neka dobiju toliku državicu i toliko teritorija. I mir za sva vremena, umjesto ove propasti. ka A MOŽE I TAKO, EVO: bravo al po procentima stanovnistva i nek se vrati svak na svoje, kolko znam prije 92 vecinski su bilu Bosnjaci u vecini opcina na drini.

robot

to sto ti predlazes razmatrano je i nece vise

***

***

Željko Komšić OPET !

****

Jas23

Čovke mislim da ćeš na crnu listu ka Salko Nije mi jasno zasto covke ovo predlaze. Jasno je Kojovic rekao prije 30 dana da Trojka nikad nece pristati da se uz ove izmjene izbornog zakona idu izmjene za clana predsjednistva, bez primjene ustava! Tako da je 101% jasno da ce ovaj hdz-ov prijedlog biti odbijen!

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

miki

Otpisani još misli da je lokalni mangup (čtaj "baja" po uzoru na njegovog političkog mentora)

IVA

***

/ Najnovije