Čović dobio "hladan tuš" iz Evrope: Ovdje smo frustrirani zbog vašeg pitanja!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

švabo-PAKAŠ je LICEMJERNI NACISTA!

(Ne) dobrodošli u Njemačku Zamjenik poljskog ministra unutarnjih poslova Pawel Schaefernacker izjavio je na TVN24 da su uoči predstavnika ministarstva unutarnjih poslova Njemačke zatražili od poljske vlade da obustavi slanje posebnih vlakova s ukrajinskim izbjeglicama u Njemačku, budući da se u zemlji već razvila situacija s uskim grlom. "Što znači usko grlo? Tri dana 28.000 ljudi napustilo je Varšavu, Krakow i Katowice posebnim vlakovima. Imamo 1,5 milijuna ljudi. To pokazuje koliko EU nije bio spreman za ovu situaciju. Razmjeri iseljavanja iz Ukrajine iznenadili su cijelu Europu", rekao je Schäfernacker. "Bilo je vremena za igre, ali prošlo je." Što kažu izbjeglice iz okolice Mariupolja "Bilo je vremena za igre, ali prošlo je." Što kažu izbjeglice iz okolice Mariupolja © RIA Novosti, Ivan Rodionov / Idite u banku fotografija Tijekom proteklog vikenda dvadesetak vlakova s izbjeglicama poslano je u Njemačku iz Poljske, gdje je od početka posebne operacije Ruske Federacije iz Ukrajine stiglo 1,758 milijuna ljudi. Kao što je predstavnik Ministarstva unutarnjih poslova Njemačke precizirao na brifingu 14. ožujka, u zemlji je oko 147 tisuća izbjeglica iz Ukrajine.

Mostar

Hahaha.. pljuske sa svih strana ovom ćiriličnom jadniku i bosanskom srbinu... A što vam je činiti.. preporučam im praljkovaču.

nasvasta

Krivousti nacist jedino prolazi kod bezmudih korumpirano nepotistićkih zelenih govana.

brate Dragane...

Sta ovo bi...brate Dragane

Ljiljan

Hohohohohojohoho......

Veži konja gdje ti Aga kaže

Đermanski komedijaš koji i ne zna gdje je BiH,bar u zadnjih 25 godina i sad je odjednom zabrinut.Nek brine za svoje nasljedstvo što je ostavila muter Merkel.

/ Najnovije