Ćosić traži da se sa Vijećnice i Ferhadije uklone spomen ploče žrtvama agresije

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Bošnjak

Ja stvarno nemam riječi na ovo da li ti Ćosiću čitaš što napišeš, ne ovo je opet neka provokacija. Navedi nam nazive ulica u Lukavici koje ne vrijeđaju ne Bošnjački narod samo, nego zdravu pamet. Bolje ti je šuti i pokloni se žrtvama. Tobejarabi šta pričitah

ISPUNICE FORTO I MTEL KOALICIJA I OVO-GARANTOVANO!

Njihovi su na vlasti u GLUPOM Sarajevu...znalo se da ce i ovo doci na red....

miki

Polako bre ćosa menjaćemo daće Bog ;)

I ja sam, kao SDAovac za to!

Ja sam takodjer za to da se one male ploce skinu, jer nije dao SDP i Njihova stranka da budu vece,i da se stave nove ploce- KAO BILBOARDI -ALI PO CIJELOJ BiH gdje god su SRBI napravili pokolj nad Bosnjacima, u svakom mjestu,selu,na svakom brdu, planini gdje su fasisti pocinili etnicko ciscenje. Zato i hoce da nas se kutarisu pa su nam u samoj Bosni instalirali istomisljenike, dezertere i one koji se lahko prodaju da nas unistavaju iznutra ali nece uspjeti.Dok je SDA bice i Bosnjaka u Bosni( i Juznoj Bosni kao sto rece jedan moj vrli ahbab):)..........zato nas dusmani hoce posto poto unistiti ali nije zabranjeno SANJATI....

miki=vb=ghost=JA1=Emir++++...sve isto.....

Polako bre ćosa menjaćemo daće Bog ;) ka miki Ti fakat @vb mislis da ce tvoja Mtel koalicija da vlada tako dugo?:)

Mirko S. Kojotovski

Očito promjenom političkog stanja u KS. i buđenja ,,spavača'' možda je nekom i obečano da će Sarajevo postati distrikt. Sve navodi na to. Samo neko ohrabren sa ,,ove strane'' može nešto zahtjevati u dijelu grada i entiteta koji ne pripada a RS-u a uz to u ,,svom'' dijelu imati ulicu Draže Mihajlovića ili tablu na Vracama posvečenu Ratku Mladiću. Na taj način se ne gradi povjerenje i pomirenje nego prvo očistiš u svojoj kući pa onda zahtjevaš u tuđoj. I u kancelariji bi trebao staviti barem jednu zastavu BIH pored ovih srpskih.

miki

Ja sam opet čuo da se okupatorsko orjentalno ime ukida i da se grad uskoro zove Draževina ;)

miki

Lepo se vi sami sa sobom kako vam je i manir raspravite, ne mešajte mene u to ;)

vb

Iako je neosporna činjenica da u 11 541 građanina ovog grada ubile granate i snajperi vojske bosanskih srba, a sam taj čin je logično i zločin, ne znam zašto i šta je neistinito ako na tim tablama piše " Na ovom su mjestu srpski zločinci ubili ....." ??? Ne kontam. Radikalno jeste, ali je čin koji se dogodio na tim mjestima i zločinački i radikalan..... zašto to nekom smeta??

@vb

Uzmi terapiju, očigledno je da si zaboravio.

Willy Brandt

Moze Cosa sto da ne. Mislim da treba da ostavimo za sobom neslaganja i gledamo u buducnost. Samo jednu stvar ne bi bilo lose ti da ucinis da Bosnjacki narod ne shvati to kao uvredu. Dodji i klekni na ta mjesta i javno se izvini Bosnjackom narodu za zocinacki napad koji su tvoj caca i njegova braca izveli nad civilima i djecom. To je to.

Guest

"Četvrtak, 26.09.2019. | Princip news. U Istočnom Novom Sarajevo je počela rekonstrukcija ulice Đenerala Dragoljuba Draže Mihailovića u dužini od 270 metara." Meni ovo neuliva strah ali nelagodu. Dokazani ubica, koljac. Sta cemo sad sa ovim nazivom?

Jole

Ma moze majstore sto da ne...samo fino vidite koje su to ulice i table da ne promasite koju...

Bosnjo

Bosnjacima je to nagrada za lijepo i bratsko medjusobno ponasanje. Bisnjaci zasluzuju ovakav tretman i sve sto nam se desava zbog kompleksa nize vrijednosti. Nema naroda da se toliko ponizava kao bosnjaci, stoga nas nista ne treba cuditi.

A

da vam sarajlije vrate granate, municiju i sva druga ubojita sredstva kojima ste ih zlostavljali

ti nisi normalan

cuj ovog genocidnog slagera hahahahahahaha

vb

da vam sarajlije vrate granate, municiju i sva druga ubojita sredstva kojima ste ih zlostavljali ka A ali kroz cijev, normalno ....

miki

Od toga skoro 4000 Srba koje ste patili i razvlačili pa većinu kao lerove pobili podmećući ih u statistiku ;)

Koel lazov

Da smo ih kojom srecom eliminisali onako kako vi to govorite danas sa kmetovima ne bi imali problema, bila bi drzava kako treba.

miki

Niste lavovima druže nego ste silovali ubili zapalili kao Jagodu Janković od 19 godina pa onda dobili mesto direktora toplana...

JA1

Od toga skoro 4000 Srba koje ste patili i razvlačili pa većinu kao lerove pobili podmećući ih u statistiku ;) ka miki Kud tebe ne nadjosmo, jbga

Koel

miki 09. 04. 2021. u 18:18:12 0 0 Niste lavovima druže nego ste silovali ubili zapalili kao Jagodu Janković od 19 godina pa onda dobili mesto direktora toplana... Stwta sto tebe ne stigosmo a trebal si prvo doci u Bosnu a ne iz daljine lupati

:))))

Pa i jeste srpski narod zlocinacki agresorski..ne kazuju to spomen ploce, nego 4 godine ubijanja i granatiranja Sarajeva. Malo je ovih spomen ploca, koliko ste vi zlocina pocinili svojom agresijom!

Azazel

On moze samo na cuclanje Kacavendicine kasicice, djilkos jadovanski

Qqq

MALO MORGEN, A MOZDA NI TADA..

Crna mamba

Cosicu, sta mislis da za pocetak prestanes slati provokativne poruke mladim djevojkama , 20 GODINA MLADJIM, iz Sarajeva i zvati ih na voznje u vrijeme policijskog casa. Naravno slati im slatkise po svojim vozacima. GADE CETNICKI! STIDI SE SVOJIH POSTUPAKA!

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

/ Najnovije