Čolo nakon sastanka s Palmerom: Bez integriteta izbornog procesa nema narednih izbora

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

evo sta treba

Tri uslova sine qua non !!! : 1. Implementacija presuda Suda za ljudska prava u Strasbourgu 2. Vanredni izbori 3. Elektronsko kontrolisanje izbora

Prijedlog

Imam prijedlog za izborni zakon i kad bi to vidio palmer sigurno bi ga predlozio,ali vjerojatno domacim politicarima nebi odgovaro. Dakle ovako,za predsjednistvo BiH se moze svatko prijaviti ako skupi barem 5000 potpisa gradjana.Pored imena i prezimena kandidata moze stajati bilo clanstvo bilo koje stranke ili samo nacionalnost,ali moze i bez toga.Samo toliko,pa tko zeli nek se kandidira,a gradjani ce na izborima odluciti.Jasno da nemoze biti jasnije.

Bosanac

Sdha nepismena bakirova trkacica sve nepismeni lopovi u sdha stranci

/ Najnovije