Članovi kolegija oba doma PSBiH početkom septembra s Schmidtom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pepeo

Važan i prirodan sastojak za regularnu proizvodnju zdravog kruha, peciva i deterdženta za pranje rublja je pepeo nastao izgaranjem bjelogoričnog drveta ili drvenog uglja. Tako je širom svijeta. Međutim, beogradski divljaci pepeo za kruh i deterdžent proizvode spaljivanjem tijela ljudi koje prethodno tajno hvataju i ubijaju po komšiluku. Moguće je da to rade i pomoću mnogih skrivenih električnih krematorijuma nakon čega električnim mlinovima sve to još više usitne, čime prolaze neprimijetno (nema tijela, pa zločine izvršavaju neopaženo kao da se nisu ni događali).

Mljevena ljudetina

Među obiteljima svetosavskih teoloških divljaka i njihovih saučesnika sa Vučićem, u mnogim beogradskim građevinama nalaze se u upotrebi skrivene električne mašine za industrijsko mljevenje ljudskog mesa čime se proizvodi faširana ljudetina namijenjena za snabdijevanje mesnica, te pravljenje sarmi, pljeskavica, hamburgera, čevapa, kleepa i slično.

Ražnjići

Moguće je da klanovi svetosavskih teoloških divljaka tajno noževima sijeku ljudsko meso na komadiće velićine ping-pong loptice, a onda ih nabadaju, nizaju i peku kao ražnjiće.

Fileti

Možda svetosavci divljaci od ljudetine prave i peku (frigaju) u tavama filete koje dalje poslužuju lakovjernim mušterijama po restoranima i slično.

Sapuni

Obitelji svetosavskih teoloških divljaka (ponajviše beogradskih) koriste ljudske fragmente svojih tajno ubijenih komšija i za proizvodnju i prodaju kaladonta, deterdženata za pranje rublja, sapuna, šampona, sredstava za pranje posuđa, krema, raznih kozmetičkih, farmaceutskih, građevinskih proizvoda, itd. Boga pitaj koliko još dnevno smederevski pogančerosi sa okorijelim ekstremistom Vučićem ugrađuju svojih komšija u temelje raznih građevina...

/ Najnovije