Cijene goriva u BiH “skaču” iz dana u dan! Zašto vlasti to ne brine?

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bosnia

Zasto bi ih brinulo kad ne sipaju iz svog dzepa. Sipaju od narodnih para, a narod se ne buni.

Koel

Sto beva cijena veci prihodi sta ih briga vise u dzep

Sta?

Ma sta mi znaci 30 feninga? Trebam biti zadovoljan zbog pisljivih 30 feninga a cijene skočile za 50% od prošlogodišnjih

Fadil nema kad! Srijedom i petkom na sudu! Zbog kriminala! Ponedeljkom,utorkom i cetvrtkom,krade!

.

HashimQ

Čovića Fašistu Proruskog Kera ovo ne brine, on sipa gorivo od državnog novca, njega brine samo da širi mržnju kako bi *** smjestio u fotelju. Cijene divljanju ali se ništa manje ne vozi...

Voz

Slava Ukrajini sad govorite a mi cemo sve platit a Eu pogotovo uzivajte

YX

TRAŽILI STE GA ... EVO VAM GA... SAD U OKTOBRU OPET ISTO.

Skroio mi ga Đurica

Čovića Fašistu Proruskog Kera ovo ne brine, on sipa gorivo od državnog novca, njega brine samo da širi mržnju kako bi guzicu smjestio u fotelju. Cijene divljanju ali se ništa manje ne vozi... ka HashimQ Eto tvoj Bakir se vozi na vodu iz česme. Možda je kod Bakira halal nafta i benzin.

Kontrabas

Ne treba ništa smanjivati. Od automobila više ni pješaci ne mogu trotoarom hodati. Svi kukaju a ne izlaze iz auta . Još malo neće znati ni hodati. Treba još povečati cijene jer neko mora platiti i pravljenje tih skladišta za zalihe.

Pupica

Zato sto su lazno napumpane cijene kako bi nadomjestili sebi za izborne kampanje. Cijena skace da pokrije razliku u akcizama i pdv-u a onda ce lafo pred izbore da ukinu akcize i smanje pdv i ispadnu heroji, a ustvari cijenu naboostali da sad rahat bez pravdanja uzimaju ono sto su morali pravdati na akcizu i pdv. Ako ti je gorivo 1KM, akcize 70 pf a pdv 30pf onda ti gorivo izadje 2KM, a ti kada dignes gorivo vjestacki na 3KM i u ukines akcize i pdv ostaje ti opet 2KM...racunica cista a markicu sebi u dzep a ne drzavi i ne pravdas nikome

Db

Čovića Fašistu Proruskog Kera ovo ne brine, on sipa gorivo od državnog novca, njega brine samo da širi mržnju kako bi *** smjestio u fotelju. Cijene divljanju ali se ništa manje ne vozi... ka HashimQ ZATO ŠTO SVI VOZE SLUŽBENA AUTA,A ČOVIC TI NIJE U PREDSJEDNIŠTVU!!PITAJ KOMŠICA,NJEMU SI DAO GLAS.

Name

Sve dok sjedimo u kucama, stanje se nece promijeniti. Izlazak na ulice je jedino rjesenje jer ova glupa, seljacka, bagra na vlasti ne poznaje nista osim sile. To su ljudi bez morala i casti, a najvise bez mozga, i od njih se ne moze ocekivati nista dobro. Oni MORAJU OTICI!!!

Miho

ZATO ŠTO SVI VOZE SLUŽBENA AUTA,A ČOVIC TI NIJE U PREDSJEDNIŠTVU!!PITAJ KOMŠICA,NJEMU SI DAO GLAS. ka Db Jest u Domu naroda predsjedavajuci. Jaca je ta funkcija od predsjednika. Drugo, zasto bi strani drzavljanin uopce bio na drzavnim pozicijama druge drzave?

"Građani za to vrijeme šute i sipaju gorivo po vrtoglavo visokim cijenama."

Ja ne sipam gorivo po vrtoglavo visokim cijenama. Ja ga tocim.

Ma sigurno je Milanovic kriv... ili je ipak,Covic?

:)

Država legalizuje krađu građana

Kada firma koja ima niz bezniskih pumpi organizuje nagradnu igru u kojoj svojim kupcima poklanja Porshe i Mercedes, (a prije toga su se poklanjala druga skupa vozila) onda je jasno da mi koji kupujemo gorivo na HIFA benyinskim platimo taj Porshe i Mercedes jer vlasnik firme neće iz svog đepa plačati ta skupa auta pa ih dijeliti ljudima. Šta je to nego od strane države legalizovana pljačka građana. Svaki puta kada je cijena nafte rasla odmah je rasla i cijena goriva na našim benzinskim pumpama. Međutim pumpe nisu pratile uvijek pad cijena nafte sa korigovanjem cijene. To se događalo neuporedivo rjeđe od situacija kad je cijena rasla. Sačekat ćemo da svijest građana evoluira pa da svoja prava počnu tražiti na ulici.

Adi

sto bi se sekirali, neradnici, i nehljebi s epovazdan vozikaju, ceste preci ne mozes nikada, a ovima ide svaki taj dinar na racun, *** narod, glasali ste za njih jedite sada ***

miki

Lijepe riječi su ukras !

Ivan

ovdje nema gradzana nego narod, prema tome toci, i glasaj za sda fasite ***, krepi nisi bolje zasluzio

Teglitelija

Ja sam jako uvrijeđen i zabrinut.

N

Miho To pitaj svoje pametnjakovića koji i danas daju ogromna sredstva stranim državljanima za lobiranje s ima ih podosta

Krifna

Narod je zatucan.

/ Najnovije