Christiana Schmidta pitali da li misli da će biti rata u BiH - ovo je njegov odgovor

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDA bot

ne spominje ratne poklike Bookira i Sejde. Naarood znaa

dan i noc

Ovakvi kao ovaj su najgori po BiH. Dokle su god ovakvi u BiH tu nece biti drzave.

Muslimani su glupe ovce

ni coban ih ne moze sastaviti

OHR na Fadilovom kisiku

Jos kad bi gradjanin Smit skontao da je totalno beznajcajan... Ismalizitani Srbi, pokazite mu ovo: Henry Kissinger says that Bosnia never existed as a country and is an artificial creation: https://www.youtube.com/watch?v=KCNxXET2gZs&ab_channel=miijoj

Grunf

Ove Srbe kad čitaš rekao bi da su došli makar do Kopenhagena u veličanstvenim vojnim pohodima. A ovamo klepili ušima u Sloveniji, u Hrvatskoj politički poništeni, priznali BiH i njene granice i odrekli se prava na odvajanje i još pride ostali bez 15% teritorije vlastite države. I na kraju balade (bolje rečeno elegije) još nešto drugima objašnjavaju.

Zalostan

Moj gospodine došao si u BiH da bi tumačio daytonski sporazum,a činilo mi se kao da si pao sa Marsa.Milanovic,plenkovic i covic sa jedne strane,a dodik i vucic sa druge strane.Obje strane žele razbiti BiH,ali hrvatska strana očekujem da prvo dodik i vucic započnu razbijanje,a onda bi se hrvatska poput hijene umiješala i zgrabila svoj dio plijena.To je očito,a očito je da si dobio dva odličja od hrvatske strane,pa me zanima jesu li zbog toga očekivali tvoju podršku ili je još ocekuju ?

Mirza Tvica

pripadnici Armije BiH...Schmidt je baš tendenciozan u stavranju kojekakvih konstrukta. Od svih zločina u ratu prvo spominje Armiju... ništa nije slučajno

Svinja sa jabukom, Slobodna Europa

Schmidt je prije pet godina, usprkos modernim trendovima, vodio kampanju uvođenja što više mesa na školske jelovnike, posebno svinjetine koju su neke škole izbacile iz menze zbog djece muslimana. Slikao se za blagdane kako jede pečenu prasetinu. Također, u trgovinskom ratu s Rusijom inzistirao je da “jedna jabuka na dan, Putin iz kuće van”, pozivajući Nijemce da jedu domaće voće pet puta dnevno i da ne posežu za uvoznim.

Uzdaj se u se

i u svoje kljuse. Niko nas neće izvući iz ovog sranja na koje su na nasadili “velika trojka”. Bakir je kreten, prodao je sve, zajedno s njegovim debilima. Bosna mora sama sebe osamostaliti i biti jaka od da se odbrani od svih neprijatelja. Dok to ne sazri u glavama naših ljudi, neće biti pomaka ka samostalnosti, demokratiji i normalnom civilizovanom društvu.

Gost

Jesi li imenovan u Vijecu sigurnosti? Nisi. Ti pravno i politicki ne postojis, nista sto kazes nije relevantno, niko nema obavezu da uradi bilo sta sto kazes. Doba OHR-a je od novembra 2021 zvanicno okoncano. Ende

Becks

"pa ni Milorad Dodik sa svojim populističkim pristupom, ne povlači poteze koji bi vodili u rat"??? WTF!? Kakvi potezi po tebi su potezi koji vode u rat!? Dokle treba doci!? Na ovaj nacin planira svu potencijalnu eskalaciju prebaciti na Bosnjake. "preispituje tuga za žrtvama"!???

Qwe

Navodno vojnici armije BiH!

taj neki

Ovaj s pričom uvezan i dosljedan baš kao i Dodik. Sad rat sad ga nema. Ko ovaj komad budaletine ovamo posla...

/ Najnovije