Christian Schmidt od danas formalno preuzima funkciju od Valentina Inzka

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Einführung von Sanktionen für alle snsd- und hdz-Politiker. Beschlagnahme von gestohlenem Eigentum, Einreiseverbot in die EU, Sanktionen gegen Gemeinden, die Kriegsverbrecher begehen, Sanktionen gegen Finanzfamilien von Politikern, Öffnen einer Schublade mit von snsd hdz geleiteten Jackenartikeln und nur Sanktionen sind das beste Mittel gegen Faschisten.

Manager eines muslimischen Reservats

Merhaba

Stranac

Može da uređuje samo muslimanski kalifat !

@BiH PiH

Ein Bosniake hat eine Meinung, auch wenn er keine Ahnung hat

Guest

Guest @Stranac Nisi ti ni s od stranca nego si g od govneta.

Guest

Guest Gospodine Visoki predstavnice kad sve u Hercegovini obidjoste da li u Mostaru odoste u djamiju ili kod "promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika" na kavu?

Narod BiH

Nije legalno izabran, i može biti samo njemački turista u BiH!

BiH

Neka Švabo naređuje u svojoj zemlji! Nama, u BiH, neće! Mi smo samostalna zemlja, i stranac koji misli da naređuje narodu u BiH, može biti samo okupator, i nelegalan i nepoželjan u našoj zemlji!

Sarajevo BiH

Daj boze da je Schmidt reinkarnacija Pedi Esdauna, da se konacno obracuna na ultranaciinalistima i omoguci bolji zivot svima koji ovdje zele da zive i BiH smatraju svojom domovinom! Takvih je i u manjem bh entitetu preko 70%, ali zbog autoritarnog rezima sa jakom policijskom spregom ne smiju da puste svoj glas! Novi Visoki predstavnik bi odmah po dolasku na poziciju trebao pokazati da se s njim ne zaj...je! Sretno

Tako je

Nije legalno izabran, i može biti samo njemački turista u BiH! ka Narod BiH

/ Najnovije