Christian Schmidt obratio se javnosti nakon sjednice PIC-a: "Ovo su moji prijedlozi"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ne shvaćam vas ozbiljno,potezi su davno trebali biti povučeni.

Guest

Mi kao da živimo ko kornjače. Ovo je ne krepaj magarče dok livada ne ozeleni

DD

Pa valjda vidite da se sa jednim ne može dogovarati jer je on jedini u pravu on jedini sve zna, on sve bojkotuje što mu nije po volji , tumaći bližu prošlost, istoriju i budučnost. Kako da se domaći političari dogovore kada tom čovjeku ni međunarodna zajednica ne može biti sagovornik. Ne dešavaju se ove stvari od juće nego dvije decenije i vi opet sve svrstavate u isti koš. Pa do kada ??? Sve se moglo riješiti još prije 20 god.

PD

najbolje je da vi tj. EU odete i da se ne mijesate! EU je ZLO i ne mislite vi nikom dobro na Balkanu,nikom. u EU je TORTURA nova rijec za demokratiju !

Cesare

>>najbolje je da vi tj. EU odete i da se ne mijesate! EU je ZLO i ne mislite vi nikom dobro na Balkanu,nikom. u EU je TORTURA nova rijec za demokratiju ! ka PD<< Dok je god jaka desnicana svim stranama i susjedstvu EU i Ameri trebaju biti u BiH.

PD

@CESARE ma zalosno sve

Azazel

Ukinuti finansiranje stranaka iz budzeta, dalje se zvizduce

Gost

Vrijeme kada je OHR formirao radne grupe je gotovo pa tako i ova za drzavnu imovinu jer ona nema legitimitet. Takvu grupu treba formirati Vijece ministara. Zakon o zabrani geniranja genodica u Srebrenici i ratnih zlocina u BiH treba da bude izradjen i usvojen u Parlamentarnoj skupstini. Sto znaci donesi odluke da se ukida radna grupa za drzavnu imovinu i Inckov zakon i podnesi inicijativu da se formiraju grupe za izradu ta dva zakona. Tada ce se sve rijesiti.

Ovaj covjek neradi u duhu mandata koji mu je povjeren! On, jednostavno, razvodnjava! Prilicno naivno! Ukoliko dodje do rata u BIH njegova odgovornost ce biti OGROMNA!

.

Sa tim zaključcima PICa

možeš doći i Popu Šimi

Nikolica s prikolicom

Zločin u Gravoici je genocid par exellence. Ili u Kaknju i Križančevu selu, na primjer. Nemojte meni vjerovati, provjerite sami. Neki tvrde da je to bio samo incident? Što je definicija incidenta , a što genocida, zan li ko?

Nikolica s prikolicom

Edit*: Grabovici*.

Guest

Guest Gospodine Visoki predstavnice BiH je bila jedina sukcesor bivse Jugoslavije. Nije postojala unutrasnja podjela na entitete i Diskrit Brcko. Znaci sve pripada priznatoj drzavi i moze se dati na koristenje sto BiH drzavi za sada ne treba. Insistiranje entiteta vlasti rs na vlasnistvu sto se nalazi u tom entitetu nije nista drugo nego zalog za podizanje kredita na burzama i bankama. A prije sadasnje situacije nije se nikad odradila konfiktacija vracanja imovine vlasnicima bivse Juge.

Knez

Овај швабо лута,који пик то је група као кућни савет олоши хочеј да сатанизују Р.Српску.

/ Najnovije