Christian Schmidt: "Nadam se da će iz Neuma stići dobre vijesti..."

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EU

The HDZ is a major factor in instability and failure to reach agreement on election law. Hdz does not want progress, it is clear to everyone in the EU. That is why the HDZ is under strong sanctions.

Komentar

Mi se nadali u Brisel a eto ispade da se Brisel nada u Neum ????!!! Farsa ili za je ban cija

Nevjerujem

IZ Neuma moze doći samo izdaja bakira izetbegovica NEKA ZAKON OSTANE ISTI,JER PO TOM ZAKONU JE COVIC TAKOĐER ULAZIO U PREDSJEDNIŠTVO I HDZ SE TREBA ZAMISLITI ZAŠTO MU TO NIJE USPJELO U ZADNJIM IZBORIMA ?

071

Jedina dobra vijest bi bila hapšenje trojice i zaplijena imovine. Sve ispod toga je vaša blamaža. Nama njihovi dogovori, na osnovu kojih tek nećemo moći spasiti ovu državu od kriminalaca, fašista i patoloških ličnosti, ne trebaju. Samo ne znam za koga pravite ovaj cirkus? Na to više nema ni racionalnog odgovora. Čak i da su pojedinci uzeli lovu, to nije dovoljno objašnjenje za evropsko i američko ludilo i blamažu.

.

@Split….Tisina bijedo !

Pitanje

Jeko ovaj celo na slici?

/ Najnovije