Christian Schmidt: 'BiH je sami centar Evrope. Garant RS nije Milorad Dodik - već ja'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek JOZA BRAVAR

Rs JE GENOCIDNA TVOREVINA SVETOSAVSKI ISIL TERORISTIČKI KALIFAT NASTAO NA GENOCIDU NAD HRVATIMA I BOSNJACIMA.. Nastala na srednjevjekovnoj teoriji krvi i tla i ubistvu muslimana i KATOLIKA Bosne. Slijedi PRAVNA BITKA ILI PRAVA ZA NJENO DEMONTIRANJE U INTERESU MIRA U EVROPI..

Kuknjava

Okupator I domacih izdajnik

Muslimani=novi jevreji

Jedi vnago krscanski fasisto i podijeli sa dodikom i Covicem.

⚡⚡ Christonazi

Ja znam, kao Nijemac, meni nije lako razmišljati o lošim trenucima iz naše historije Za svaki mjesec njemackog ucesca u WW2 u prosjeku je palo 1200 kg eksploziva iz zraka po cetvronom metru. Pravoslavni pseudocionisti su dobili tri raketice na tri mosta i PTC i to nakon pokusaja pravljenja Bosne na Kosovu. A glede tebe arijevska raso, ✡=☪️=👳‍♂️=semit po Renanovu rasnom receptu zar ne?

Zapravo na arijevskom mitu i aproprijaciji

>>Rs JE GENOCIDNA TVOREVINA SVETOSAVSKI ISIL TERORISTIČKI KALIFAT NASTAO NA GENOCIDU NAD HRVATIMA I BOSNJACIMA.. Nastala na srednjevjekovnoj teoriji krvi i tla i ubistvu muslimana i KATOLIKA Bosne. Slijedi PRAVNA BITKA ILI PRAVA ZA NJENO DEMONTIRANJE U INTERESU MIRA U EVROPI.. ka Dudek JOZA BRAVAR<< Jevrejskog prosvjetiteljstva, odabranosti i etno-religionizma - sljedbenici judaizma imaju jevrejsku narodnost, pa kad se judaizam reformise ili od***e, ima narodnost koja se dalje razvija u jevrejsku sekularnu naciju.

Reuf

Puno ovaj koristi rijeci JA pa JA. Osobina pokvarenih ljudi. Fiktivno je koristi prema krstjanima a prakticno i stvarno samo prema muslimanima. On je ovdje dosao da muslimane stavi u trajno podredjen polozaj. U tome mu svesrdacno pomazu domaci izdajnici zvana Trojka puna ateista i laznih muslimana zeljnih trenutnih fotelja i moci.

Lijepa vaša

***

Hadžić Emina

***

Iva, Eva, Emina? Trans?

Moj Šmitaga, vraćaj Ustav RBiH, mani se blentiteta koji nas vuku unazad. Dobro si plaćen za taj posao koji još nisi počeo raditi. ka Hadžić Emina Ubrzo ce parada

OHR stalno dokazuje

koliko je nizak stepen suvereniteta države Bosne i Hercegovine unutra, ali i prema vani, imajući u vidu Daytonski konstrukt uključenosti međunarodne zajednice u ustavno-politički sistem Bosne i Hercegovine.

***

***

/ Najnovije