Chollet razgovarao s Komšićem: PSBiH jedino mjesto razgovora o državnim zakonima

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikolica s prikolicom

Jedan od najvećih krivaca za današnjestanjeu BiH je upravo Komšić. S njegovim prvim izborom je sve i počelo ići nizbrdo. Ne znam o čemu su razmišljali Bošnjaci kad su za njega glasali.

Nikolica s prikolicom

Dva od tri naroda ne žele BiH u kojoj je moguće da jedan naroddrugome bira predstavnika. Kakva je to demokracija, kad je u pitanju država s 3 naroda? Ne postoji nešto slično ni u jednoj državi. Gdje god je isto pokušano je dovelo do raspada države. Kad-tad.

Nikolica s prikolicom

U Švicarskoj (4 naroda, 4 jezika) i Belkgiji (3 naroda, 3 jezika) su (nakon višegodišnjih ratova) uspjeli konstituirati uspješne građanske države, u kojima su ispoštovana prava svih konstitenata (ovo namjerno) u pogledu njihovih nacionalnih prava. Ovakve države ne počivaju na obećanjima, već na precizno određenim pravilima funkcioniranja.

/ Najnovije