Charles Michel održao sastanak sa članovima Predsjedništva BiH, ovo su poruke

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Miki

Jesi li tuzan samo zbog ukrajine ili si tuzan i zbog afganistana sto ste ostavili samo pijesak iza sebe, ni kuce ni zgrade?

Ljiljan

Karpatska svinja duduk je tužan jer neće biti onoliki broj ukradenih ukrajiski ikona koliko su mu obećali,mada ja mislim da će on tih govana prodavati na kilu!

Guest

Guest Dodik poceo lizati " sladoled". Ni sila nije Bogu mila.

Kija

DA U BOSNI I HERCEGOVINI SMO ITEKAKO OSJETILI STRAHOTE AGRESIJE UŽASE KOJI SE SAD DEŠAVAJU I U UKRAJINI I VAS NIJE BILO BRIGA ZA HILJADE I HILJADE UBIJENIH NEVINIH LJUDI....JOŠ NAM ODUZELI PRAVO DA SE BRANIMO.....MORE JBT SE

Dudek Krivousti Njofra

Otkud KRME U TEHERANU....VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Nikolica s prikolicom

"Dodik i naglasio kako je u toku razgovora ključna tema bila, pitanje izbora". I ponudio je lovu za izbore. Lijepo od Dodika, treba pomoći sirotinji. ..:))..Cijela vijest je jedva poluvijest. Dodiku bih samo rekao da nema niti jedan razuman razlog da niste riješili svih 14 zadataka. Veli da bi ih mogli riješiti samo 5-6 a ostale bi ostavili za drugu priliku. Koje bi ostavio i zašto ih nije moguće riješiti? Znaju ovi u EU da se opet radi o pokušaju sitne prevare, samo kako bi se došlo do eu novca. E pa ne može bre...:))

Nikolica s prikolicom

Glavni razgovor je bio o izborima, a cijeli članak o problemima u Ukrajini, a Džfer još i ubacuhe "istok", pa se ti snađi. Dragutin Michel bi napravio dobar posao da je došao u BiH ukiniti stranke i uveo čisti protektorat, a ne ovako sve nešto kao ne zna se ili bi piškili ili bi kakili. BiH jednostavno nema kpacitet za upravljanje državom. Dakle, treba joj uvesti protektorat na nekih 20-30 godina, s mogućnošču produžeta još za 20-30 godina. :))

/ Najnovije