Četnici se izjasnili u Sudu BiH: "Nismo krivi"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slavko

Što bolan one vaše cetnike još niste odnijeli sa stijene kod Trnova. Znate gdje ste bježali a sta ste ostavili. Jadna ste vi takozvana vojska.

Sasa

''Sve riječi koje se izgovaraju bile su u skladu sa ciljevima udruženja i u tome je stvar'' Pa to i jeste problem to za to vas sud i optuzuje. Ne znam ko je ludji ovdje. A odakle ce doci nego sa planina i taj stih mnogo govori.

Pa?!

Po čemu su četnici!? Po tome što su pjevali pjesme koje se nekima ne dopadaju!? Pa, na ovom portalu većina komentara od strane islamskih fundamentalista ,je mnogo gora, pa niko ne odgovara!

Sasa

Prepoznavanje lukave i vrlo perfidne balaševićeve "umjetničke" potpore genocidlijama (huliganima) iz smederevskog pašaluka može se zasnivati na uočavanju prikrivenog saučesništva preusmjeravanjem krivice sa stvarnog krivca (najbogatijeg smederevskog genocidlije Ivice Dačića) na navodno zle Ameriku i Rusiju slijedećeim tekstom "samo da rata nebude kada veliki požele". Da nije javni nedavno krepali Đorđe propagandista jedan od petokolonaških (izdajničkih) ekstremista iz Vojvodine, pjesma bi mu bila pravilna u smislu opisa izvora problema, recimo "samo da rata nebude kada Tariguzija zakuha kao 1914-e i 1939-e".

/ Najnovije