Čerkez otkrio kada je sljedeći sastanak o mogućem uvođenju restriktivnijih mjera

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

K

Stoko fasisticka placena "Ne možemo dozvoliti da oni koji su neodgovorni - ugoražavaju one koji su odgovorni i vakcinisani".. Pa sto se vakcinises sko se bojis nevakcinisanih.

T

Trparr nam frajera koji citav zivot radi za strane organizacije po projektima da nam soli pamet i prica ono sta njemu narede. Svi idioti niko da razmisli da sve mjere koje donose nemaju smisla. Sve je provedeno u izraeli i distanca i maska i vakcina pa samo dobili novi soj. Vakcine sluze da se razvijaju novi sojevi jer bi inace svi postali imuni na ovaj virus. To je tako ocigledno. Zato nas agresuvno tjeraju i sprovode stupidne mjere za idiote .

Guest

Ako vakcinacija ima efekta, cemu strah od nevakcinisanih??? Eto otvoreno pitanje, nije trolanje, moze odgovor?

Bok

Vakcinisani sire delta soj, tako je to zamisljeno, a onaj stupidni dio ljudi pusi foru da si ugrozen od nevakciniisanig kad se vakcinises. Pa koliko moras biti glup da to povjerujes.

Covid

Ma goni se do đavola i ti i mjere koje nam namećete! Dokle više!

Gulp

A narod glupi ce i dalje slusati kao ovce. Strasno na kojem nivou smo, nema jos puno dole., pljujemo politiku 20 godina a sad vjerujemo da oni zavovaraju nesto za nase dobro, .

Kiki

Zjev zjev. E daaaa. Marsssss u pm bolesnu. Necu se vakcinisati i yebi se i ti i tvoje restrikcije podanice elite. ZARAZEN NE ZNACI BITI BOLESTAN

/ Najnovije