Čengić se oglasio o zabrani pušenja u FBiH, reagirao i Arnaut

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Po Irfanovoj logici će javni gradski saobraćaj propasti, zato što pobogu putnici ne mogu zapalit u tramvajima i avionima. Žalosno je ako naša ekonomija zavisi od kafana i nargila barova. E dosta je meni potkošulja smrdila od dvozubih smradova. Ne mogu u restoran, slastičarnu, TC... da konjina ne sjedne pored i zafanfari. Pušenje je odvratna navika koju treba iskorijeniti!

@

Čengić se oglasio o zabrani pušenja u FBiH, reagirao i Arnaut...Tako je gospodo bavite se gdje ce ko u Federaciji u buducnosti smijeti zapalit jer to je trenutno najbitija stvar u drzavi dok vam (nam) Srbija u Nasoj drzvai bez vase dozvole i potpuno nezakonito na Nasoj rijeci gradi H.Elektrane kao da je grade kod sebe u Srbiji na nekoj njihovoj rijeci. Znaci ne smatraju BiH ni za sta a RS dozivljavaju kao dio Srbije a tako se i ponasaju, a mi mozemo samo da cvilimo (kukamo, zalimo se ) i traziti od EU ili SAD da oni reaguju, jer Incko (OHR) ovaj put nije vise cak ni zabrinut. Ma...Bravo.!!

Smijesno

Gospodine arnaut ne serite, jer ako padne posao, kako povuci zakon. Ja prvi necu uci u ugostiteljski objekat sa tim zabranama. Sto bi platio 2 maker kafu, mogu i vani je popiti iz termoske ili kuci. A ja trosim oko 60 ak maraka samo na kafe mjesecno, to je 360 KM na kafe godisnje minimum. E onda mona zena sa mnom sjedne to je 720 KM. Pa onda bude koja piva vecera itd. To je jos jedno 700 KM minimum godisnje. E to je ugrubo samo nas dvoje 1500 KM godisnje. E takvih kao ja je puno. U skladu sa demokeatskim vrijednostima treba napisatu samo na objektu jeli dozvoljeno pusenje ili nije. I demokratski odlucis hoces li uci ili neces. Dosta vise terora. Gdje su pare od akciza na naftu, duhan i kafu. Ganjajte da se trose na zdravstvo. Mogli smo imati u svemiru bolnicu koliko placamo. Malo gospodine arnaut njake. Hajde vrati se scepi tamo si ljepsi bio.

Damianusdarcus

>>>>Čengić se oglasio o zabrani pušenja u FBiH, reagirao i Arnaut...Tako je gospodo bavite se gdje ce ko u Federaciji u buducnosti smijeti zapalit jer to je trenutno najbitija stvar u drzavi dok vam (nam) Srbija u Nasoj drzvai bez vase dozvole i potpuno nezakonito na Nasoj rijeci gradi H.Elektrane kao da je grade kod sebe u Srbiji na nekoj njihovoj rijeci. Znaci ne smatraju BiH ni za sta a RS dozivljavaju kao dio Srbije a tako se i ponasaju, a mi mozemo samo da cvilimo (kukamo, zalimo se ) i traziti od EU ili SAD da oni reaguju, jer Incko (OHR) ovaj put nije vise cak ni zabrinut. Ma...Bravo.!! ka @<< SE INTENZIVNO PRIPREMA ZA UJEDINJENJE SA SRBIJOM, bih JE TUNEL KROZ KOJI JE REPUBLIKA SRPSKA PROLAZILA SADA SE. NALAZI NA IZLAZU IZ TOG TUNELA! NAŠA DRŽAVA JE SRBIJA, A BEOGRAD GLAVNI GRAD! ka Republika Srpska<<... Tako je... vaša država je srbija a beograd glavni grad. Ništa pametnije nisi mogao reći i marš u 3 pm iz Bosne!!!

@Republika Srpska

Slusaj da ti kazem nesto: nisi ti nista slagao to svaka malo veca budala moze da vidi ili da primijeti, nego je broblem kod ovih sto su im usta puna Bosne a nista ne rade da makar pokusaju takve stvari da sprijece, ja makar ne bih davao glupe i bespomcne izjave (Komšić o HE na Drini: Država BiH treba reagirati, kakav je to način) samo se takvim izjavama pokazuje koliko su bezopasni ili koliko su bezpomocni.

Ja

Hajte vi sad objasnite ovaj zakon plavusama.one ga nece svatiti.

AA

Zasto nebi konacno i mi donijeli ovaj evropski zakon , pusac sam ali bi volio da donesu ovaj zakon , bar u necemu da pratimo Evropu i region , Arnaut u pravu 100%

Let3

Tko je ovaj pametnjakovic mladjahni koji kaze citiram..."pusenjem spasavamo privredu" ??? Mladicu dragi, ocito je da nisi mrdnuo dalje od SA kotline...mozda do TZKantona

Bošnjak

Ne kaki Čengiću. Bahacenju pušača mora doći kraj

Ugostitelj

Ja pušim a ne nosim naočale i imam dobar korjen kose i mašala nikad nisam bolestan ???'

REPUBLIKA SRPSKA

>>>>>>>>>>Čengić se oglasio o zabrani pušenja u FBiH, reagirao i Arnaut...Tako je gospodo bavite se gdje ce ko u Federaciji u buducnosti smijeti zapalit jer to je trenutno najbitija stvar u drzavi dok vam (nam) Srbija u Nasoj drzvai bez vase dozvole i potpuno nezakonito na Nasoj rijeci gradi H.Elektrane kao da je grade kod sebe u Srbiji na nekoj njihovoj rijeci. Znaci ne smatraju BiH ni za sta a RS dozivljavaju kao dio Srbije a tako se i ponasaju, a mi mozemo samo da cvilimo (kukamo, zalimo se ) i traziti od EU ili SAD da oni reaguju, jer Incko (OHR) ovaj put nije vise cak ni zabrinut. Ma...Bravo.!! ka @<< SE INTENZIVNO PRIPREMA ZA UJEDINJENJE SA SRBIJOM, bih JE TUNEL KROZ KOJI JE REPUBLIKA SRPSKA PROLAZILA SADA SE. NALAZI NA IZLAZU IZ TOG TUNELA! NAŠA DRŽAVA JE SRBIJA, A BEOGRAD GLAVNI GRAD! ka Republika Srpska<<... Tako je... vaša država je srbija a beograd glavni grad. Ništa pametnije nisi mogao reći i marš u 3 pm iz Bosne!!! ka Damianusdarcus<< MOŽEŠ TI IZIGRAVAT HADŽIJU ALI SAMO NA SVOJIH 23% TERITORIJE, MI SRBI KAD ODEMO IZ BIH, ODLAZI SA NAMA I REPUBLIKA SRPSKA, OSTAĆETE U FILDŽANU! ka REPUBLIKA SRPSKA<<... A iz koje se genocidne izdrkotine ti hadžijaš... istočne ili zapadne jado jadni!? ka Damianusdarcus<< PIŠEM IZ REPUBLIKE SRPSKE, I TO PONOSNO ISTIČEM! DA JE REPUBLIKA SRPSKA ZAISTA GENOCIDNA TVOREVINA KAKO JE MUSLIMANI VOLE NAZIVATI, NE BI BILO TVOJIH KOMENTARA, NA OVOM PORTALU. ZATO UŽIVAJ-TE DOK JOŠ IMATE PRILIKE...

Lafo Mamone

ka Demobilisani pušač "Ljudska prava"?! A prava nepušača na čist zrak? To ništa: nek', ka'e, izađe napolje ako mu smeta. Kako si glup. Zakon prolazi, 100%, pa ti puši...

Nino

Zabraniti koliko jucer!

VETERAN64

Ima li jos koji modus diskriminacije u ovoj smijesnoj drzavi??? Pusenje je stetno, a pederi i lezbejke nisu!? Pusenje je stetno, a reklamirate alkohol!? Pusenje je stetno, a legalizuju se droge u bijelom svijetu!? Pusenje je stetno, a vakcinacija pod prisilom nije!? Cisti fasitam na djelu !!!

/ Najnovije