Ceca se ponovo oglasila: Prespavala sam u objektu pored zgrade Vlade RS-a

Radiosarajevo.ba
Ceca se ponovo oglasila: Prespavala sam u objektu pored zgrade Vlade RS-a
Svetalana Ceca Ražnatović večeras se ponovo oglasila u vezi s aferom "helikopter".

Poručila je da jeste prespavala u Banjoj Luci, ali ne besplatno u apartmanima Vlade Republike Srpske, nego u ugostiteljskom objektu pored zgrade Vlade, koji su u privatnom vlasništvu. Navela da će za njeno spavanje u Banjoj Luci biti priloženi dokazi.

Ražnatović je rekla da se njenim imenom i neistinama manipuliše posljednja tri-četiri dana.

“Nikada se nisam bavila time šta je ko rekao, ali zato što izuzetno poštujem RS i narod u Republici Srpskoj želim da stanem neistinama na put. Priloženi su i dokazi da sve to što je izgovoreno vezano za moje ime je apsolutna neistina i laž. Imaćete priliku da to vidite i uvjerite se sami. Ja sam svojim automobilom doputovala u RS, takođe se i vratila sopstvenim automobilom. Imala sam desetominutnu panoramu iznad Banjaluke i to je sve”, rekla je Ražnatović.

Inače, opozcija u RS-u žestoko optužuje Vladu RS-a da je zloupotrebila Helikopterski servis za potrebe dolaska pjevačice Svjetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije